Snupe- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, кариера

Snoop е Instagram личност от Съединените щати. Snupe стана известен като видео феномен на Vine, известен като „@ Snupe“ или „@YoungSnupe“. Научете повече за нетната стойност на Snupe, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Заки Йънг
Дата на раждане: 20 юни 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Вашингтон
Националност американски
образование Гимназия Suitland
Twitter Заки Йънг в Twitter
Youtube Zakki Young Youtube
Instagram Zakki Young Instagram

Възраст и ранен живот на Snupe

Снупе е роден на 20 юни 1998 г. във Вашингтон, окръг Колумбия. Той е на 23 години и е зодия Близнаци. Той отиде в Suitland High School в Suitland, Мериленд. Няма налична информация за семейната му история.

Височина и тегло на Snupe

Колко висок е Сноуп? Поддържа тялото си в добра форма. Тази личност в социалните медии не е разкрила никакви подробности относно измерванията на тялото си. Той обаче има средна височина и тегло, които съответстват на структурата на тялото му. Поддържа тялото си в добра форма. Снуп също има черни дредове и тъмнокафяви очи.  Snoop

Snoop (Източник: Instagram)

кариера

Докато е в гимназията, Снупе създава популярния си акаунт като _Snupe или YoungSnupe. Преди да срещне Vine, той преследва музикална и актьорска кариера. Той също танцува през целия си живот. Той смята своята комедийна страна за естествена и я използва, за да усмихне лицата на хората. Във Vine той натрупа над 500 000 последователи. Освен това той създава Vine и музикалната група Teamwildside с Dee Breezy, Lucky Cooder Kron, Daisy, Goofys и Salmineo.

Той е добре известен в Instagram като „@officialsnupe91“. Той има над 96,5 хиляди последователи там. Той е добре известен с публикуването на различни скици върху него. Snupe публикува много комедийни видеоклипове, както и снимки на самомоделиране. Той също има резервен акаунт в Instagram, „@bigsnupe98“, който е задал като частен.

Snoop Net Worth 2022

Колко струва нетната стойност на Snupe? Той би спечелил определена сума пари като личност в социалните медии. Основният му източник на доходи може да са дейностите му в социалните медии. Въпреки това Снупе все още не е публикувал печалбите си. Той може да печели много пари от бизнеса си със социални медии. Някои онлайн източници обаче оценяват Нетната стойност на Snupe ще бъде между милион и милиона към 2022 г.

Приятелка на Снупи и срещи

С кого се среща Снупе? Що се отнася до личния му живот, той в момента е необвързан. Той несъмнено се наслаждава максимално на необвързания си живот. Въпреки че е популярна звезда в социалните медии, той пази статуса на връзката си в тайна. Освен това той изглежда резервиран, когато става въпрос за връзки и романтика. Снупе също може да търси правилния човек, който да влезе в живота му за романтика и любов за цял живот.

Снуп никога не е бил замесван в слухове или противоречия. Той е наясно с ненужните слухове и скандали и винаги ги е избягвал, без да им позволява да навредят на личния или професионалния му живот. Той обаче има добър и чист произход.

Популярни Публикации