Снеха Шукла- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Снеха Шукла е индийски гражданин, професионален адвокат и предприемач от Мумбай, Махаращра, Индия. Тя работи като адвокат във Върховния съд на Бомбай от 25 септември 2018 г., според източници.

Снеха Шукла стана известна, след като новината за сватбата й обиколи интернет. да Снеха Шукла, индийски адвокат, се омъжи за Викрам Синг Чаухан, известен телевизионен актьор. Според източници двойката се е оженила на 30 април 2021 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Снеха Шукла
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 25-28г.
Професия Адвокат и предприемач.
Дата на раждане Ч/Б 1993-1996.
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
образование LLB.
Алма матер Колеж по търговия и икономика N.M.
Мемориално училище Chatrabhuj Narsee.
Юридически колеж Jitendra Chauhan.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
В метри: 1.67 m.
В сантиметри: 167 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг.
В паундове: 132 lbs.
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност индийски.
каста брамин.
Религия индуизъм.

Биография на Снеха Шукла

Снеха Шукла е родена между 1993 и 1996 г. Точната й дата на раждане обаче не е известна. Възрастта на Снеха Шукла се оценява на между 25 и 28 години (към 2021 г.).Тя е последовател на индуизма. За образованието си тя се записва в мемориалното училище Chatrabhuj Narsee в родния си град. След това Снеха се записва в N.M College of Commerce and Economics, за да завърши дипломирането си.

Тя има силен интерес към правото и е решила да преследва кариера като адвокат. Според някои медии тя е завършила Юридическия колеж Jitendra Chauhan. По-късно тя започва да работи в своята област. В момента Снеха е професионален адвокат.

Снеха Шукла е от кастата на брамините, според източници. Тя не разкрива никаква информация за семейството си пред медиите. Баща й е бизнесмен, а майка й е домакиня, според нашето проучване. Снеха Шукла е израснала в Мумбай, заедно със своите братя и сестри и братовчеди.

 Снеха Шукла

Снеха Шукла със съпруга си (Източник: Pinterest)

Снеха Шукла Съпруг, брак

Според съобщения в медиите Снеха Шукла и Викрам Сингх Чаухан се срещат от дълго време. Двойката се срещна за първи път през 2013 г., когато бяха в началото на двайсетте. Викрам Сингх се ожени за дългогодишната си приятелка Снеха Шукла на 30 април 2021 г., след като са се срещали дълго време. Според съобщения в медиите сватбата се е състояла в Дехрадун. Поради пандемията от COVID-19 само няколко близки роднини успяха да присъстват на сватбата.

Викрам Сингх Чаухан публикува сватбена снимка в официалния си акаунт в Instagram. Въпреки това няма налична информация за състоянието на предишната връзка на Викрам Сингх Чаухан и Снеха Шукла.

Любопитни факти

  • Работи като стажант известно време, след като завършва право.
  • Снеха Шукла става адвокат във Върховния съд на Бомбай след завършване на стажа си.
  • Нейният личен акаунт в Instagram има повече от 1.01K последователи.

Популярни Публикации