Смоуки Маналото - Уики, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Смоуки Маналото е известен филипински актьор, медийно лице, комик, знаменитост в социалните медии и онлайн източник. Участвал е във филми и телевизионни предавания като Ang probinsyano, Ipaglaban mo, Wansapanataym, Chick Boy, Pintsik, Bikini Watch, Green Rose, Noah, 100 Days to Heaven и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Смоуки Маналото
Дата на раждане 3 август 1971 г.
Възраст (към 2022 г.) 51 години.
Националност филипински.
Място на раждане Филипините.
Професия Актьор, комик и медийно лице.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Зодия Лео.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Частно училище във Филипините.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг .

Възраст и ранен живот на Smokey Manaloto

Той е роден във Филипините от родителите си през 1971 г. В резултат на това той е на 51 години (към 2022 г.) и е с филипинска националност. Според някои онлайн източници той е роден през 1978 г. и е на 44 години (до 2022 г.). Няма обаче точни данни за годината му на раждане. Във всеки случай той е добре образован човек. Завършва основно и средно образование в престижна институция. След това получава бакалавърска степен от реномирана институция.

Височина и тегло на Смоуки Маналото

Смоуки Маналото е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Смоуки Маналото

Нетната стойност на Смоуки Маналото

Колко е нетната стойност на Смоуки Маналото? Той живее луксозен начин на живот със семейството си в прекрасно имение. Той обича да поддържа хубав и чист дом. Смоуки печели пари от различни области, включително актьорско майсторство, хумор, реклами, спонсорство на марки и др. Нетната стойност на Smokey Manaloto се оценява на 1,5 милиона USD (приблизително).

кариера

След като завършва обучението си, Смоуки Маналото започва да се фокусира върху актьорския си талант. Според официалния му акаунт в IMDb, той започва кариерата си през 1987 г. с поддържаща роля на съученик във филма „Puto'. През 1992 г. той получава ролята на Бил в телевизионния сериал Home Along da Riles. Работата му беше изключително висока разглеждани от режисьорите и другите изпълнители.

След това той започва да се появява в много филми и телевизионни предавания. Chick Boy, Pintsik, Bikini Watch, Green Rose, Noah, 100 Days to Heaven, Every Breath You Take, Luv U, Ang probinsyano, Ipaglaban mo, Wansapanataym и много други бяха сред неговите усилия. Наскоро той изигра Бадонг в телевизионния сериал „2 Good 2 Be True“. Не само това, но той е и комик, който кара хората да се смеят с невероятните си комедийни способности.

Съпруга и брак на Смоуки Маналото

Коя е съпругата на Смоуки Маналото? Този известен актьор обича да обожава приятелката си в социалните медии. Нека ви уведомя, че той публикува няколко снимки със съпругата си в Instagram. Открихме, че съпругата му се казва Каси Бразъл и тя отговаря за домакинството. Двойката изгуби надежда да има дете, тъй като лекарите заявиха, че е невъзможно да имат дете на тяхната възраст.

Каси забременя през декември 2021 г. и двойката очаква първото си дете. Каси роди първото им бебе Кико Маналото през август 2022 г. и обяви вълнуващата новина в социалните мрежи. Поздравителни съобщения заляха техните социални медийни платформи.

Популярни Публикации