Смоуки Джун О’Горман – Дъщерята на Дийн О’Горман и Сара Уилсън

Смоуки Джун О’Горман е дъщеря на Дийн О’Горман. Смоки Уилсън е роден на Дийн и Сара Уилсън. Дийн, истинското име Дийн Ланс О’Горман, е добре известен новозеландски актьор, фотограф и художник. Той е роден и израснал в Оукланд, Нова Зеландия. Освен това Дийн има ирландски и английски предци.

Бързи факти

Пълно име Смоки Джун Огорман
Първо име Смокинг
Презиме юни
Фамилия Окорман
Дата на раждане 2019 г
Професия Дете на знаменитост
Националност Нова Зеландия
Държава на раждане Нова Зеландия
Бащино име Дийн О’Горман
Баща професия актьор, фотограф и художник
Име на майката Сара Уилсън
Професия майка Гримьор
Полова идентичност Женски пол

След разбито сърце от безплодие, родителите на Smokie станаха майка и татко?

Родителите на Smokie обявиха пристигането й на този свят през 2019 г. Е, двойката официално се ожени през 2016 г. И двамата си сътрудничат във фотографията на Дийн. Сара, майката на Смоки, разкри, че е бременна в 34-та седмица. Тя не седна и го информира за техния тригодишен конфликт. Жената каза, че са имали три години многобройни лекарства за плодовитост, кръг ин витро оплождане с трансфер на ембриони и неуспешна IUI заедно. По време на своите осем седмици тя също имаше спонтанен аборт. Независимо от това, Сара зачена по естествен път в крайна сметка, точно когато двойката беше на път да започне своя втори цикъл на ин витро оплождане.

  Смоуки Джун ОБлагословен ли е Smokie с брат или сестра?

Smokie е весело дете и често я виждаме на страницата на родителите й в Instagram. Към днешна дата тя е единственото дете на Дийн и Сара. Все още няма потвърждение за пристигането на нейния брат и сестра. Очакваме отново да чуем добрите новини в близко бъдеще. Сега Смоуки е показана да прекарва време с майка си и баща си, да потапя кисела краставичка в кафе, да пазарува хранителни стоки, да носи същите очила като майка си и да се гушка с баща си.

  Смоуки Джун О

Детството и юношеството на Дийн преди брака

Нека да надникнем в живота на Дийн преди брака му. Той обаче идва от любящо семейство. Дийн е роден на родители Кристин и Ланс. Баща му беше декоратор. Той е отгледан заедно с Брет О’Горман, брат, който работи като стендъп комик в света на развлеченията. От малък актьорът е фен на бойните изкуства, а на десетгодишна възраст печели черен колан по карате. Съобщава се, че възпитанието му е било фантастично, тъй като е имал прилично образование и прекрасен живот в резултат на изтънченото си семейство. Освен това той отиде в частно училище и след това в Rangitoto College за допълнително обучение. Независимо от това, той започва своята актьорска кариера с ролята на Тони Гарет в The Rogue Stallion.

  Дийн О

Дийн О’Горман фалира в някакъв момент.

Дийн обсъди първата си година в Лос Анджелис в интервю с Том Харди. Той описа как е фалирал по това време. Независимо от това, нова врата на възможността се отвори, когато беше открит от агента на един от неговите приятели. Без съмнение след това му бяха дадени няколко проекта, разделяйки времето си между актьорство, фотография и рисуване. През 2012 г. той организира дебютното си шоу в Уелингтън, новозеландската Page Blackie Gallery. Темата на събитието се основава на войната във Виетнам.

Нетна стойност

Ще зависим от доходите на бащата на Smokie, тъй като тя е още дете и никога не е работила в организация. Смята се, че нетното състояние на Дийн е между 1 и 5 милиона долара. Дийн несъмнено е спечелил тази сума чрез широкото си участие в развлекателния сектор.

Популярни Публикации