Шмити Уинкълсън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Шмити Уинкълсън е YouTube сензация от Австралия. Шмити Уинкълсън е един от тримата YouTube влогъри в канала Our Third Life. Тя обаче има собствен акаунт в YouTube, който нарича Schmitty. Освен това тя е активна в други социални медийни платформи като Instagram, Twitter и Twitch. Знайте всичко за Шмити Уинкълсън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Шмити Уинкълсън
Дата на раждане: 18 април 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Австралия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Куинсланд
Националност австралийски
Twitter Шмити Уинкълсън в Twitter
Youtube Шмити Уинкълсън Youtube
Instagram Шмити Уинкълсън Instagram

Биография на Шмити Уинкълсън

Шмити Уинкълсън е родена в Куинсланд, Австралия, на 18 април 2001 г. Тя е на 19 години и е зодия Овен. Тя е австралийска гражданка.

Засега не е известна информация за нейните родители или техните имена. По същия начин данните и имената на нейните братя и сестри са недостъпни. Като известна фигура, тя иска да запази семейството и личния си живот в тайна. И най-категорично не желае да го обсъжда публично или да го поставя в светлината на прожекторите. По същия начин тя има домашно куче.По отношение на нейното образование и квалификация имената на учебните заведения, които е посещавала и в които е записана, не са публично достъпни. Предвид възрастта й трябва да е в гимназия или наскоро завършила.

Шмити Уинкълсън Нетна стойност през 2022 г

По отношение на приходите й, нейният основен източник на приходи е YouTube. Според trendcelebsnow.com, Шмити Уинкълсън струва между 1 и 5 милиона долара към 2022 г.

кариера

Пупиния Стюарт се присъедини към Schmitty Winkleson в Youtube канала Our Third Life. Pupinia също е член на канала. По същия начин Стивън Скайхард стартира този акаунт в YouTube с видеоклип, озаглавен Club Penguin Meetup Gone Wrong. Видеото е публикувано първоначално през март 2015 г. Освен това каналът стартира на 16 май 2013 г. Каналът е натрупал общо 36 804 265 гледания досега. Въпреки че Youtube каналът е създаден през 2013 г., той не започва да публикува видеоклипове до 2015 г. И оттогава членовете често качват филми в канала.

МНОГО МРАЗЯ МИНИОНИТЕ, Англия е объркваща, СПРЕТЕ ДА МЕ НАРИЧАТЕ МЕМ, ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА, ИЗВЪРШВА НИ ГРАВИТАЦИЯТА И НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГОВОРИТЕ НА АМЕРИКАНСКИ! са сред най-популярните видеоклипове в канала. Към днешна дата всеки от тези видеоклипове е събрал милиони гледания.

Тя създаде два канала в YouTube в края на 2015 г. Schmittyisweet е името на канала. каналът на isweet в YouTube вече не съществува. Може би тя го е изтрила. Вторият й канал остава активен. Тя винаги е замесена.

Schmitty стартира на 19 декември 2015 г. и е натрупал 8 046 276 гледания до момента. В профила си в YouTube тя качва хумористични, теоретични и забавни филми. Освен това тя качва филми, които изясняват нейните гледни точки. По същия начин, в първото й видео в YouTube, някой веднъж ми каза, че планетата е направена от макарони. Видеото беше пуснато на 13 март 2016 г. и вече има 92 хиляди гледания.

Освен това ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ | SCHMITTY (АУДИО), IM SORRY REACTION TIME I LOVE YOU и TO REACTION TIME са едни от най-популярните видеоклипове в нейния канал. Към днешна дата тези филми са събрали над 500 000 гледания. Освен това тя притежава допълнителни профили в социалните медии като Instagram, Twitter и Twitch.

Шмити Уинкълсън Гадже и срещи

Шмити Уинкълсън може да е необвързан в момента. Тя е по-загрижена за работата си като YouTuber, отколкото за любовни връзки. Или може би тя иска да запази любовта и личния си живот в тайна и не желае връзката й да бъде известна на зрителите и широката общественост.

Височина и тегло на Шмити Уинкълсън

Телесните мерки на Schmitty като височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата и други измервания са налични в момента. Всички нейни измервания на тялото в момента се преглеждат. Въпреки това тя е пълничка и очарователна млада дама. По същия начин тя има тъмнокафяви очи и черна коса.

Популярни Публикации