Слухове за загубата на тегло и рака на Пол Либерщайн

По време на престоя му в Офиса, феновете на Пол Либерщайн бяха загрижени за неговата загуба на тегло и съмнения за рак. Той е един от хората, отговорни за Офиса, една от най-популярните комедии на нашето време. В програмата той работи както на камерата, така и извън нея. Той работи по програмата като сценарист и изпълнителен продуцент. Той също така изобрази Тоби Флендерсън, представител на човешките ресурси за подразделението Скрантън на Дъндер Мифлин.

Докато много хора не харесват Флендерсън, те се възхищават и уважават Либерщайн. Те са загрижени за актьора и искат да знаят как се справя. Пол Либерщайн позира с шапка, подарена му от неговите племенници. Това беше връхната си точка по време на сезон 7 на Офиса, когато той изглеждаше забележимо отслабнал. Слуховете за рак в крайна сметка се разпространиха и бяха приети като реалност за намаляването на теглото на Либерщайн.

Слухове за загуба на тегло и рак на Пол Либерщайн

Седмият сезон на Офиса беше излъчен от септември 2010 г. до май 2011 г. Към края на сезона хората забелязаха значителна промяна в теглото на Либерщайн. Въпреки че героят му Флендерсън имаше ограничено екранно време, беше ясно, че актьорът е свалил няколко килограма. Слуховете се появиха, когато Флендерсън се върна в Дъндер Мифлин след процеса срещу Скрантън Удушвач. Разликата в теглото му беше изключително очевидна и много хора бяха в недоумение защо се е случила тази драматична трансформация.  Пол Либерщайн

Пол Либерщайн

Те бяха наистина загрижени за него и се втурнаха към Reddit, за да изразят своите опасения. Хората говорят за намаляването на теглото на Пол Либерщайн. През 2014 г. член на Reddit отбеляза, че Либерщайн е много по-слаб и промяната е забележима. Те твърдят, че първата им мисъл е била, че актьорът е болен. Много други се съгласиха с тях, твърдейки, че актьорът изглежда изтощен към края на Сезон 7.

Някои казаха, че той просто поддържаше теглото си, докато други твърдяха, че това се дължи на пушене. Хората обсъждаха слуховете за рака в друга тема. Според един потребител, актьорът се чувствал гаден и дезориентиран в предишните сезони. Това насърчи съмненията за болестта му и загубата на тегло. Друга публикация споменава отсъствието на Либерщайн от публични събития около същия период. Нищо не може да се знае със сигурност, тъй като Либерщайн никога не е говорил публично за слуховете. Въпреки това, според съобщенията, семейството му увери медиите, че той не е зле. Актьорът също може да е пазил в тайна състоянието си. Ракът, от друга страна, не е основната причина за загуба на тегло. В резултат на това, докато той не отговори на това, всичко е чисто предположение.

Триатлон и Пол Либерщайн

Либерщайн води здравословен начин на живот и често спортува. Според неговата биография в Instagram той също е модел и личен треньор. Междувременно Либерщайн е пламенен бегач по триатлон. Триатлонът се състои от три спорта, според Britannica: бягане, плуване и колоездене. Това е спорт за издръжливост, който е невероятно полезен за физическата форма. Либерщайн участва редовно в този турнир и често печели първо място.

  Пол Либерщайн

Пол Либерщайн

Според видео, излъчено от EverythingDan през 2021 г., актьорът току-що се е състезавал и е спечелил триатлона в Малибу. Либерщайн преди това е завършил над 10 триатлона в Малибу, според видеото. В резултат на това, въпреки съмненията за рак и предположенията за отслабване, актьорът поддържа здравословен и балансиран начин на живот.

Пол Либерщайн Wiki

Пол Беван Либерщайн е известен сценарист, актьор и телевизионен продуцент. Той е най-известен с работата си по комедийния сериал „Офисът“, където е сценарист, продуцент и поддържащ актьор. Сериалът, който продължи осем години и девет сезона, получи одобрението на критиците и беше номиниран за 42 награди Еми! Либерщайн получи две номинации за Еми за работата си по сериала. Той написа и продуцира няколко епизода от американския анимационен телевизионен сериал „King of the Hill“. Той спечели Еми за „Изключителна анимационна програма“ за шоуто. Той се появява в няколко други телевизионни предавания като актьор, включително „Bad Teacher“ и „The Newsroom.“ Той също така се появява в американския комедиен филм „The Goods: Live Hard, Sell Hard.“ Филмът, режисиран от Нийл Бренън, го играе като клиент на един от главните герои.

Популярни Публикации