Сложна връзка на Родни Тайсън с брат му Майк Тайсън

Родни Тайсън е добре известен като брат на Майк Тайсън, бивш американски професионален боксьор, който също е смятан за един от най-добрите бойци в тежка категория. Родни работи като хирургичен асистент в медицинския център LAC+USC в Лос Анджелис. Преди това е бил медицински санитар във ВМС на САЩ.

Бързи факти

Пълно име Родни Тайсън
Първо име Родни
Фамилия Тайсън
Дата на раждане 1961 г
Професия Помощник лекар
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Джими Киркпатрик
Име на майката Лорна Смит Тайсън
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Тами
Без деца 1
братя и сестри Денис Тайсън, Джими Лий Къркпатрик и Майк Тайсън

Щастливо женени.

Родни и съпругата му Тами имат щастлив брак. Точната дата на сватбата им не е известна, но те все още са женени. След сватбата си двойката има дете и се премества в Лос Анджелис, Калифорния. Въпреки че е брат на страхотен боксьор, той обикновено стои далеч от светлината на прожекторите. Родителите му Джими Къркпатрик и Лорна Смит Тайсън са живели заедно, но никога не са се женили. Баща му беше забележителен бейзболен играч в своята общност.

Те се разделят след раждането на Майк и майка му става самотен родител. Майк описва майка си като сложна дама с много мъжки притеснения. Тя имаше много любовници и някои от тях идваха в домовете им и се напиваха. Майк режеше джобовете им и ги ограбваше, когато бяха пияни. Последният й партньор остава с нея до смъртта й през 1982 г. Пърсел Тайсън е посочен като биологичен баща на Майк в неговия акт за раждане, но Майк е познавал Джими като свой баща.Тримата му братя и сестри го възприемат като свой по-голям брат.

Родни е най-големият от трима братя и сестри, но сестра му Денис Тайсън вече не е с нас. Тя почина от инфаркт през февруари 1990 г. Майк и Джими Лий Къркпатрик са другите му братя и сестри. Неговият полубрат по бащина линия е Джими. Те са израснали в район с висока престъпност в Бруклин, Ню Йорк.

Сложната му връзка с брат му

Родни и неговият пет години по-малък брат Майк са против. Той беше човек тип учен, който обичаше да експериментира от малък, но Майк предпочиташе да причинява нещастие на другите.

  Родни Тайсън

Родни Тайсън (Източник: Google)

Той често е бил тормозен от брат си, включително инцидент с насилие, при който брат му го е нарязал с бръснач, оставяйки го да кърви. Според Майк те не са се разбирали от деца и връзката все още е нестабилна. Той не е чел „Безспорната истина“, книгата на брат си.

Майк беше емоционално и психически повреден в резултат на неспособността си да опознае правилно майка си.

Майк е бил арестуван 38 пъти до 13-годишна възраст и в резултат на това положението на семейството му се е влошило. Той призна в книгата си „Безспорната истина“, че никога не е опознавал добре майка си. Един от медицинските служители, които й напълниха ушите, наричайки го объркан и умствено изостанал, открадна любовта, надеждата и сигурността, които можеше да получи от майка си. Той никога не е виждал майка си доволна или горда от него, че е направил нещо. Той никога не е имал възможност да говори с нея или да я опознае, защото тя винаги е била пияна, което го смазва емоционално и психологически.

  Родни Тайсън

Родни Тайсън (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Родни не е разкрита. Нетната стойност на брат му Майк в момента не е известна. Майк спечели огромните 430 милиона долара чисти приходи по време на кариерата си. Той остава с 10 милиона долара през 2022 г., след като похарчи екстравагантния си доход за имения, коли, джаджи, автомобили и мотоциклети, аксесоари, скъпи подаръци за непознати s, колекция от бенгалски тигри, включително дресьор на животни за 5 000 на година и антураж.

Популярни Публикации