Slimthicccsenpai- Възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Slimthicccsenpai е TikTok знаменитост във възход. Тя стана известна в резултат на популярния си готически външен вид и танцови способности. научете повече за нея, възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло, кариера.

Бързи факти

Пълно име Slimthicccsenpai
Псевдоним Slimthicccsenpai
Известен като Знаменитост от TikTok
Рождена дата N/A
Възраст 20-те
Хороскоп Стрелец
Родно място елен
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 4 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Slimthicccsenpai Възраст и ранен живот

на Slimthicccsenpai точната дата на раждане не е налична. Тя обаче изглежда в края на тийнейджърските си години или в началото на двадесетте. Нейният астрологичен знак е Стрелец. Slimthicccsenpai е пълното й име. Тя израства заедно с неговите родители и братя и сестри.

По същия начин Slimthicccsenpai е американски гражданин. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. Освен това тя не е споменала нищо за своето образование или трудов стаж. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя е второкурсничка. Въз основа на нейните постижения изглежда, че е доста добре образована.Височина и тегло на Slimthicccsenpai

Тя има стандартна личност с право тяло; височината й е 5 фута 4 инча (163 см). По същия начин нейното тегло е 55 кг (121 фунта). Измерванията на тялото й (гърди-талия-ханш) са 36-24-36 и тя има добра телесна фигура. Очите й са лешникови, косата й е руса и тя е привлекателна.

  Slimthicccsenpai

Slimthicccsenpai (Източник: Google)

Slimthicccsenpai Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Slimthicccsenpai? Нетното състояние на Slimthicccsenpai е между милион – милиона към октомври 2022 г. . Нейната отлична професия на знаменитост в TikTok очевидно е неговият основен източник на пари.

кариера

В Tiktok танцьорката се нарича @Slimthicccsenpai. Тя описва себе си като танцуваща готика, приятелка на чумния лекар. Танцьорката приема поканата на своя последовател да изпълни специфични екзотични танцови движения или каскади, които тя безпроблемно изпълнява във филмите си. В момента акаунтът на Slimthicccsenpai има 2,7 милиона последователи и 28,2 милиона харесвания. Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Тя придоби огромна популярност в социалните медии и е последвана от много фенове. Нейният невероятен талант и отдаденост са основният ключ към нейния успех

Slimthicccsenpai Гадже и срещи

С кого се среща Slimthicccsenpai? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Slimthicccsenpai се пази на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат нейната кариера. Тя обаче е с чисто досие и никога не е влизала в полемики.

Популярни Публикации