Skylar Diggins- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Скайлър Дигинс е известен професионален баскетболист в Съединените щати. Скайлър Дигинс в момента е играч на WNBA (Националната баскетболна асоциация на жените) за Финикс Меркюри.

Бързи факти

Пълно име: Скайлър Дигинс
Дата на раждане: 02 август 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: баскетболен играч
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 май 2017 г
Съпруг Даниел Смит
Нетна стойност 400 хиляди долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Саут Бенд, Индиана
Националност американски
Религия Кристиян
образование Мендоза Колеж по бизнес, Университета на Нотр Дам
баща Тайдж Дигинс
Майка Рене Дигинс
Братя и сестри (Четири) Тидж, Дестин, Морис и Ханеаф
деца Севън Смит

Биография на Скайлър Дигинс

Скайлър Дигинс е родена на 2 август 1990 г. като Skylar Kierra Diggins-Smith. Нейното раждане се случи в Саут Бенд, Индиана, в Съединените щати. В момента тя е на 31 години и е гражданин на САЩ. По същия начин тя е християнка и зодията й е Лъв.

Преминавайки към семейството си, тя е родена от баща си Тайдж Дигинс и майка си Рене Скот. Тя също има трима по-малки братя, Tige, Destyn и Maurice, както и по-малка сестра, Hanneaf. Тя започва да играе баскетбол в ранна възраст.Скайлър Дигинс Образование

По отношение на образованието, тя първо отиде във Вашингтонската гимназия в Саут Бенд. Тя започва да усъвършенства своите баскетболни умения в гимназията. Следвайки образованието си, тя се записва в колежа по бизнес Мендоза към университета Нотр Дам през 2009 г. Тя също беше член на университетския екип.

Скайлър Дигинс Височина, Тегло

Като спортист тя е подобрила измерванията на тялото си и е поддържала доста добре структурирано и стегнато тяло. По отношение на височина и тегло, тя е висока 5 фута 9 инча или 1,75 метра и тежи приблизително 64 кг или 141 паунда. Други нейни жизненоважни статистически данни също не са достъпни. Освен това размерите на обувките и роклята й са съответно 11, 6 (САЩ) и 6 (САЩ). Тя също има тъмнокафява коса и две черни очи.

  Скайлър Дигинс

Скайлър Дигинс (Източник: Instagram)

кариера

Скайлър играе гимназиален баскетбол във Вашингтонската гимназия в Саут Бенд, Индиана. По подобен начин през 2007 г. тя изведе своя отбор на Пантерите до държавното първенство. Три поредни години, през 2007, 2008 и 2009 г., тя беше определена за първия отбор на всички държави. Тя имаше средно 28 точки, 12 асистенции, 12 отнети топки и девет борби на мач в гимназията.

Освен това тя също беше член на екипа на Нотр Дам по време на колегиалната си баскетболна кариера. Тя получи два пъти наградата Нанси Либерман за историческото си представяне в Нотр Дам. Тя записваше средно по 15,7 точки, 0,6 блокади, 2,5 отнети топки, 5,0 асистенции и 3,7 борби на мач, докато беше в Нотр Дам.

Нейната професионална баскетболна кариера в WNBA започва през 2013 г. с Tulsa Shock. По същия начин нейната професионална кариера беше на път, докато не претърпя разкъсване на ACL през 2015 г. Отне й още една година, за да се възстанови. Тя се присъедини отново към Tulsa Shock, но отборът се беше преместил и беше преименуван на Dallas Wings дотогава. Играта й с Wings беше изключителна, както се вижда от цялостното й представяне през 2017 г.

Усилията и представянето на Skylar помогнаха на Wings да се класират за плейофите като седми поставен в лигата. Тя остава член на Wings и до днес. Тя се е състезавала за Съединените щати в U18 и U19 Cups, както и на Световното първенство и Световните университетски игри. Освен това тя също е играла баскетбол за Съединените щати.

Нетната стойност на Скайлър Дигинс

Скайлър е натрупала значително състояние в резултат на своята баскетболна кариера. Според wiki сайтовете нейното нетно състояние в момента се оценява на 400 хиляди щатски долара към октомври 2022 г.

Скайлър Дигинс Съпруг, брак

Що се отнася до семейното й положение, в момента тя е омъжена за съпруга си Даниел Смит. Даниел посещава гимназия Клей. Те се запознават в Нотр Дам, където и двамата учат в колеж. Те се познаваха оттогава и бяха започнали да се срещат. През май тази година двойката се ожени. Двамата имат и син Стивън Смит, който се роди през април 2019 г.

Популярни Публикации