Sky Anjahi Gupta- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Скай Анджахи Гупта е дете на знаменитост от Съединените щати. Скай Анджахи Гупта е дъщеря на американския лекар Санджай Гупта и адвоката Ребека Олсън Гупта. Научете повече за Sky Anjahi Gupta Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Скай Гупта
Пол: Женски пол
Професия: Дете на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Родно място Атланта
Националност американски
баща Санджай Гупта
Майка Ребека Олсън Гупта
Братя и сестри две (сестри: Солейл Аша Гупта и Сейдж Айла Гупта)

Кой е Sky Anjahi Gupta? Възраст и биография

Скай Анджахи Гупта е роден през 2007 г. Скай Анджахи Гупта е на 15 години към 2022 г., но нейната зодия е неизвестна. Тя живее в Атланта със семейството си, както е посочено в нейната биография. Тя е второто дете на семейството. Санджай Гупта и Ребека Олсън Гупта са нейни родители. Санджай, нейният баща, е неврохирург, медицински репортер и писател от Съединените щати. Майка й, Ребека Олсън Гупта, също е адвокат по семейно право.

По отношение на родителите й баща й е от индийски произход, а майка й е от американски произход. Тя също има две сестри, Солейл Аша Гупта и Сейдж Айла Гупта. Тримата братя и сестри имат прекрасни отношения.Семейството като цяло обича да пътува и обикаля. В резултат на това те живеят личен живот, без да се огъват в социалните медии. Тя дори е пътувала до Индия със семейството си поради разнообразния си културен произход. По време на пътуването си до Индия семейството отиде да плува и в Ганга. Освен това нейните баба и дядо са Субхаш и Дамянти Гупта.
Сунийл Гупта и Йогеш Гупта са нейни чичовци.

Височина, тегло и измерване на тялото на Sky Anjahi Gupta

Тази млада дама не е предоставила никаква информация за измерванията на тялото си. Sky изглежда е прилично висока тийнейджърка със здравословно тегло, въпреки факта, че статистическите данни за тялото й не са налични. Тя обаче има още няколко години да узрее. Нейните статистически данни за тялото, като цвят на очите, цвят на косата, височина и тегло, са неизвестни.

Sky Anjahi Gupta със семейството си (Източник: Instagram)

Възходът на Sky Anjahi Gupta към популярността

Що се отнася до нейната популярност, Скай стана известна като дъщерята на лекаря Санджай Гупта. В резултат на това баща й е неврохирург и старши медицински кореспондент на CNN. Той също така служи като помощник-началник на неврохирургията в болница Grady Memorial. Работи и като асистент по неврохирургия в Медицинския факултет на университета Емори.

Преди това той докладва за медицинските аспекти на нахлуването в Ирак през 2003 г. На следващата година списание People го обяви за един от най-сексапилните мъже на 2003 г. По същия начин той беше гост-домакин на здравен епизод на CBS News Sunday Morning през 2007 г.

Той също така се появява в Късното шоу с Дейвид Летърман и Късното късно шоу с Крейг Фъргюсън. Освен това той се появява в шоуто на Опра Уинфри „Шоуто на Опра Уинфри“ и „Реално време“ на Бил Махер с Бил Махер.

Освен това той е написал две книги: Chasing Life: New Discoveries in the Search for Immortality to Help You Age Less Today и Monday Mornings: A Novel. Той също така е получил редица отличия, включително награда Еми за 2006 г. за изключителна пълнометражна история в редовно предаване на новини, както и почетна докторска степен по хуманни писма.

Скай Анджахи Гупта Запознанства, връзки и афери

Гупта пази личния си живот в тайна. По същия начин тя е твърде млада, за да се среща или да има афери в момента. Да се ​​надяваме обаче, че в бъдеще тя ще намери правилния мъж. Въпреки това, когато става въпрос за любовния живот на родителите й, те се ожениха на 15 май 2004 г. Те са имали перфектни отношения помежду си и с децата си от брака си.

Социална медия

Sky, както беше посочено по-рано, предпочита уединението, което обяснява отсъствието й от повечето социални медийни платформи. В резултат на това тя не е активна в никакви социални медийни платформи.

Sky Anjahi Gupta Net Worth 2022

Тя все още е твърде млада, за да работи за себе си. Баща й, от друга страна, има нетна стойност от около 12 милиона долара към октомври 2022 г . Така Скай и нейните братя и сестри живеят много луксозен живот с тази сума.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Тя има още двама братя и сестри.
  3. В момента е необвързана.

Популярни Публикации