Скот Вагнер - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Скот Р. Вагнер , известен още като Скот Вагнер, е известен американски бизнесмен и политик. Той е жител на щата Пенсилвания. Той допринася за Републиканската партия. Той заема позицията от 2 април 2014 г. до 4 юни 2018 г. В Сената на щата Пенсилвания той представлява 28-ия законодателен окръг. Той беше номиниран като републикански кандидат за губернатор на Пенсилвания на изборите през 2018 г., но загуби от кандидата на Демократическата партия Томас Вестерман Улф.

Бързи факти

Празнувано име: Скот Вагнер
Истинско име/пълно име: Скот Р. Вагнер
Пол: Мъжки
Възраст: 67 години
Рождена дата: 21 септември 1955 г
Родно място: Йорк Тауншип, Пенсилвания, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Трейси Вагнер (м. 2014), Силвия Вагнер (м. 1991–2008)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Катрин, Кристина)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Скот Вагнер гей ли е?: не
Професия: Бизнесмен и политик
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Скот Вагнер

Скот Вагнер е жител на окръг Йорк, град Spring Garden в Пенсилвания. Той е отгледан и образован във ферма. Вагнер получава дипломата си от Dallastown Area High School през 1973 г. Той посещава Williamsport Area Community College, сега известен като Pennsylvania College of Technology, за един семестър, преди да напусне, за да преследва страстта си към бизнес начинанията.

Скот Вагнер Възраст, височина, тегло

Скот Вагнер е роден на 21 септември 1955 г. и е на 67 години към 2022 г. Височината му е 5'10 и теглото му е 85 кг.  Скот Вагнер

Скот Вагнер

кариера

Скот Вагнер продължи с бизнес начинанията си. Вагнер плати 8500 долара за първия си парцел земя, когато беше на 19 години. След две години обаче той продаде парцела за печалба от 4000 долара. Той управлява няколко успешни бизнеса, включително пералня и магазин за ски, и е закупил няколко имота под наем. Няколко години работи и като обезпечител.

През 1985 г. Вагнер също е съосновател на компанията за управление на отпадъци York Waste Disposal. Всяка година компанията прави 40 милиона долара. През 1997 г. той продава компанията. През 2000 г. той основава и стартира Penn Waste. През 2018 г. в компанията работят 400 души.

В продължение на шестнадесет години компанията е обвинена в над 30 нарушения и цитирания от отдела за опазване на околната среда. Вагнер твърди, че подобни обвинения са несправедливи и прекалено широки. Той също така е собственик на три други бизнеса, единият от които е транспортна компания, наречена KBS Trucking.

Постижения и награди на Скот Вагнер

Скот Вагнер все още не е разпознат или достигнат някакви етапи. Той е известен със своите политически възгледи по различни въпроси, включително социални и икономически въпроси. Достъпът до транспортни съоръжения, според Вагнер, е една от най-значимите потенциални пречки пред заетостта. Той подкрепи сформирането на нов консултативен съвет за масов транспорт, който да си сътрудничи с транспортни компании като Uber и Lyft за разработване на нови решения, които да направят обществения транспорт по-комфортен и удобен за хората.

Нетната стойност на Скот Вагнер през 2022 г

Скот Вагнер , политик от Републиканската партия, се оценява на нетно състояние от 5 милиона долара към септември 2022 г. Неговите политически възгледи по различни въпроси оформиха кой е той днес. Националната стрелкова асоциация му е дала оценка А. Той има силни чувства по въпроси като правата на ЛГБТ, профсъюзите и здравеопазването.

Вагнер предложи създаването на нов фонд от пари, който да се използва за отпускане на заеми на хора, особено на тези, живеещи в бедни общности, за да могат да започнат нов бизнес. Той беше критичен към социалните програми на държавата. Той обеща да преразгледа и отмени всяка програма, която не осигурява правилен път към финансова независимост или адекватно подкрепя нашите най-уязвими. Вагнер вярва, че частният сектор трябва да се използва за създаване и прилагане на ефективни решения за бедността. Идеологията и възгледите на човека по различни въпроси го направиха известен и известен в целия свят.

Съпругата на Скот Вагнер, брак

Скот Вагнер има четири брака, два от които с правния секретар Кенди Овърлендър и рецепционистката Елън Бийчър. Вагнер и преводачката Силвия Родригес се отказаха през 2012 г. Вагнер по-късно се ожени за Трейси Хигс, бивш собственик на транспортна компания, през 2014 г. Катрин и Кристина са двете прекрасни дъщери на двойката. През 2006 г. Катрин подаде заповед за защита срещу малтретиране срещу баща си, но срещу него не бяха повдигнати обвинения. Катрин и баща й в крайна сметка се помириха и Вагнер я нае за няколко години. Тя дори помогна в кампанията му за Сената.

Популярни Публикации