Скот Пауър- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Скот Пауър е предприемач и бизнесмен от Съединените американски щати. Освен това Скот Пауър става знаменитост като съпруг на Чанинг Дънги, телевизионен изпълнителен директор, главен изпълнителен директор на Warner Bros и президент на ABC Entertainment. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Скот Пауър, нетна стойност на Скот Пауър, връзка със Скот Пауър, етническа принадлежност на Скот Пауър, и още.

Бързи факти

Пълно име: Скот Пауър
Дата на раждане: 10 ноември 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен и предприемач
Държава: елен
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Чанинг Дънги
Нетна стойност 15 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 40-29-35
Родно място Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия християнството
образование Северозападен университет със специалност икономика
деца Eden Power

Скот Пауър Биография и ранен живот

Роден е в Калифорния, Съединени американски щати, на 10 ноември 1968 г. В момента е на 52 години. Нейните родители и братя и сестри са неизвестни. Освен това той е от бял кавказки етнически произход и е християнин. Скорпион е неговата зодия. Що се отнася до образованието му, той получава бакалавърска степен по икономика от Северозападния университет. Освен това няма информация за последващото й образование.

Височина и тегло

Скот Пауър е висок 5 фута 11 инча (1,80 м) и тежи приблизително 78 килограма (171 фунта). Той има атлетично телосложение с размери на тялото приблизително 40-29-35 инча и добре поддържана физика. Освен това той има черни очи и кафява коса.Скот Пауър Професионален живот

Що се отнася до професията му, той е бизнесмен и предприемач, който инвестира в различни бизнеси. Освен това той работи в Калифорния като консултант и съветник по имоти. Освен това съпругата му е известна фигура. Наскоро тя беше назначена за председател на Warner Bros. Television Studios за фискалната 2020 година. Освен това тя беше първият афроамерикански президент на мрежата, когато беше назначена за президент на ABC Entertainment Group.

Тя беше вицепрезидент на Netflix след работата си по ABC entertainment. През цялата си блестяща кариера до момента, тя е работила за много известни компании. Тя ръководи издаването на филми като The Devil’s Advocate, The Matrix и Heat, докато работи като асистент продукция в Warner Bros.

Scott Power Нетна стойност през 2022 г

Към 2022 г. Скот Пауър се оценява на нетна стойност от около 15 милиона долара 2022 г. Неговите източници на приходи са неговото бизнес начинание и като консултант по недвижими имоти. Освен това няма информация за неговите доходи или други активи. Освен това в момента няма данни за основните му постижения през цялата му кариера.

Връзката на властта на Скот

Той е гей и се жени за Чанинг Дънги през 2003 г. Те имат две деца заедно, а осиновената им дъщеря се казва Идън Пауър. Освен това няма информация за предишните му афери или връзки. Той живее, за да запази личния си живот личен, което означава, че има малко информация за него. Той е запален читател и градинар. Освен това няма данни за неговите слухове или противоречия, тъй като той обикновено избягва светлината на прожекторите.

Популярни Публикации