Скот Мъри почина поради сърдечна недостатъчност

Скот Мъри почина наскоро на 23 февруари 2022 г. Съобщението беше направено на 2 март, същия ден, когато се проведе погребението му в енорийската църква Monkstown в графство Дъблин, Ирландия. Няколко идеи за смъртта на фитнес инструктора се обсъждат онлайн. Семейството му обаче потвърди, че той е починал от сърдечна недостатъчност.

Причината за смъртта и професионалната кариера на Скот Мъри

 Скот Мъри

Въпреки че семейството му потвърди, че сърдечната недостатъчност е причината за смъртта, някои уеб истории твърдят, че Мъри е починал поради проблем с храненето и прекомерни упражнения. Мъри идва от Обединеното кралство и работи като фитнес треньор. Той беше добре известен в YouTube с предоставянето на съвети за правилно хранене и здравословен живот. В YouTube фитнес треньорът има около 45,2 хиляди последователи. Той се занимава с бодибилдинг от 13-годишен и преходът му от затлъстяване към форма вдъхнови всички.Мъри беше открит за юношеските си години и имаше проблемна връзка с храната. Той получава бакалавърска степен по здраве и представяне, преди да получи магистърска степен по хранително хранене и здраве. Мъри беше акредитиран като инструктор в YouTube и получи квалификация ITEC като обучен персонален фитнес треньор. Той имаше уникален начин да описва бодибилдинга, намаляването на теглото и воденето на здравословен начин на живот.

 Скот Мъри

До 13 февруари 2022 г. фитнес треньорът беше активен в Instagram. Той също беше в Twitter, където отиде под името @smurray32 и имаше приблизително 132 000 последователи. Последната му публикация в Instagram беше обяснение на сладките храни. Той спечели много пари чрез социалните медии, тъй като беше виден герой в тези платформи, а неговите фитнес видеоблогове му помогнаха да събере много богатства. Нетното състояние на Мъри е в диапазона от 1 милион долара.

Потребителите на Twitter отдават уважението си.

Името на Скот Мъри беше познато на всички, тъй като неговата фитнес и бодибилдинг насърчиха много хора. Когато новината за смъртта му избухна, мнозина се обърнаха към социалните медии, за да отдадат почитта си:

Семейството му надживява Мъри и не е публикувана допълнителна информация за личния му живот.

Популярни Публикации