Скот Кристофър Силва- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Скот Кристофър Силва е главният адвокат на Аризона. Скот Кристофър Силва беше нает като адвокат по криминални престъпления и ДСИ със закон за телесни повреди.

Бързи факти

Пълно име: Скот Кристофър Силва
Дата на раждане: 25 ноември 1972 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Адвокат
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: единичен
Развод Кели Дод
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
образование Университет Дюк

Биография на Скот Кристофър Силва

Скот Кристофър Силва е роден в Съединените американски щати на 25 ноември 1972 г. Той е на 49 години и е роден под зодия Водолей. По националност той е от американски произход, но етническата му принадлежност е неизвестна.

Освен това към момента няма налична допълнителна информация за неговите родители, братя и сестри, роднини, братовчеди или други членове на семейството.Скот Кристофър Силва Образование

По отношение на образованието той получава своята бакалавърска степен по изкуства от университета Дюк през 1994 г. По същия начин той получава диплома по право от Колежа по право на университета в Аризона през 1996 г.

Скот Кристофър Силва Височина, Тегло

Скот Кристофър Силва е безспорно привлекателен и интелигентен. Той има кафяви очи, които са привлекателни, и черна коса. Освен това няма информация за неговия ръст, тегло или други телесни измервания.

  Скот Кристофър Силва

Скот Кристофър Силва с бившата си съпруга (Източник: Pinterest)

кариера

По отношение на професионалния му опит той има приблизително 25 години опит в съдебната зала и е бивш съдия Pro Tem от Върховния съд на окръг Марикопа. Той е представлявал клиенти в над 7000 дела, включително над 2500 случая на DUI и 600 съдебни процеси и съдебни процеси. Освен това той е представлявал клиенти в широк спектър от наказателни дела, от престъпления до смъртоносни убийства.

По същия начин той е бил освободен и невинен присъди по някои от най-сериозните наказателни дела, включително убийство, утежнено нападение, сексуално насилие, престъпление с бели якички, трафик на наркотици, престъпление, кражба и други.

Освен това той е член на Националния колеж за защита на DUI и е получил пълни освобождавания и невинни присъди по всички видове случаи на DUI. Той също така е прекарал значително време, обучавайки други адвокати как да защитават наказателни дела и случаи на DUI. Той обаче е посветил част от практиката си на представляване на хора, които са били ранени при катастрофи с автомобили и мотоциклети без вина.

Награди Скот Кристофър Силва

Скот Кристофър Силва е получил множество награди през цялата си кариера. Списание North Valley и East Valley Magazine го обявиха за един от ТОП ПЕТИЦА адвокати по наказателни дела през 2013 г. Той получи наградата Peer Rated Attorney AV Preeminent. Освен това той е обявен за един от 100-те най-добри адвокати от Американското дружество на адвокатите.

Той беше обявен за топ 10 адвокати през 2017 г. По същия начин, Американският регистър го нарече сред топ 1% от американските професионалисти през 2016 г. Националната академия по право го определи като висш адвокат в процеса в щата Аризона през 2018 г., 2017 г. и 2015 г.

По подобен начин през 2015 г. и 2016 г. той беше обявен за един от най-добрите адвокати на DUI в Аризона от The National Advocacy for DUI Defense.

Нетната стойност на Скот Кристофър Силва

По отношение на нетната си стойност, той е натрупал значително състояние чрез своята упорита работа и блясък. Информацията за нетната му стойност обаче не е лесно достъпна в интернет.

Скот Кристофър Силва Съпруга, брак

В момента той е необвързан в личния си живот. Той се ожени за Кели Дод през 2001 г. Двамата обаче нямаха щастлив брак, което доведе до развода им три години по-късно, през 2004 г.

Причината за развода им остава неизвестна. Според някои доклади Скот е този, който твърди, че връзката е безвъзвратно прекъсната и че няма разумен шанс за помирение, докато подадете молба за развод.

Освен това, след развода им, Скот получи своята инвестиция, адвокатска кантора, офис пакет и банкови сметки, докато Кели получи дома им в Скотсдейл и Audi TT от 2001 г.

Популярни Публикации