Скот Блокър- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Скот Блокър е модел, роден на 8 декември в Ню Йорк, САЩ. Той е на 50 години. Той е добре известен и като съпруг на Shaunt T, фитнес гуру на знаменитости, известен най-вече с домашните си фитнес програми за възрастни и деца, които включват T25, Insanity и Hip-Hop bs. Те си сътрудничат във фитнес индустрията. Научете повече за Scott Blokker Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Скот Блокър
Професия N/A
Рождена дата 8 декември 8 декември
и 50 годишен
Родно място Ню Йорк, САЩ
Пълно име Скот Блокър
Зодия Стрелец
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен

Скот Блокър Нетна стойност 2022 г

Към началото на октомври 2022 г. авторитетни източници оценяват нетното състояние на Скот на повече от 1,5 милиона долара, който той натрупа първоначално, докато играеше в NSL. Това преживяване му позволи да пътува до много различни страни и да научи за живота.

Скот Блокър със съпруга си (Източник: Instagram)Как Скот Блокър преследва кариерата си? Професионален живот

Те се ожениха през октомври, 13 октомври, и Скот пое блога на Shaun T. И двамата сега са активни в света на фитнеса, вдъхновявайки много хора. Скот Блокър и по-големият му брат Кевин са израснали в Сиатъл, където участват във всеки спорт, който можете да си представите; обаче футболът беше истинската му страст.

Скот Блокър беше професионален футболист в Националната футболна лига в продължение на шест години, като играеше за отбори в Сиатъл, Синсинати, Портланд, Бъфало и Швеция през 90-те години. Тези години от живота му му дават възможност да пътува и да натрупа ценен опит. Той се завръща в Сиатъл, след като се пенсионира през 2000 г., за да работи като счетоводител в компанията за бизнес развитие на родителите си и по-късно се премества в Ню Йорк, за да продължи кариерата на модел, където е открит от скаут. Shaun T го срещна за първи път по време на кариерата си на модел.

Откриване на истинската му самоличност

На Скот му беше трудно да не може да се разкрие, докато играеше за професионални футболни отбори. Отначало той се бореше да приеме истинската си самоличност, но Шон Т му помогна да осъзнае, че да си гей е невероятно. Той се бореше в миналото, когато не можеше да намери причина да приеме хомосексуалността си – въпреки че обществото приема хора като него – и израстването в семейство без други гейове. Блокър успя да разкрие истинското си аз, когато пое личния блог на Шон. Едва когато срещнах Шон и неговото удивително аз, научих, че да си гей е невероятно, защото бях АЗ... истински АЗ! пише той в своя блог. Такова облекчение е да не се налага да се преструваш на някой друг! В момента Скот е много активен в социалните медии, с много последователи в Twitter и Instagram. Той обича фотобомбирането, което е част от живота му в социалните медии. Той също така отговаря на своите последователи във Facebook възможно най-весело.

Скот Блокър Брак и личен живот

Шон Т. и Скот Блокър са не само партньори в живота, но и бизнес партньори. Скот разкри сексуалната си ориентация, когато обявиха годежа си. Това беше най-трудното нещо за него, но той беше много по-щастлив в резултат на това. Тяхната сватба в Ню Йорк имаше тема от 30-те години на миналия век в стил Чикаго/Boardwalk Empire, наречена Midnight Love, която беше домакин на драг кралицата Флава в Edison Ballroom и включваше екип от танцьори, романтични певци, ефирен въздушен артист и забавно игрово шоу като част от представлението преди церемонията. Те пожелаха нетрадиционна сватба. Шон призна, че да върви по пътеката с брат си и майка си и да види Скот и родителите му, е най-емоционалната част от живота му.

Те са родители на близнаци, които сега са на десет месеца и са родени чрез сурогатна майка. На 17 ноември двойката посрещна Сандър Вон и Сайлъс Рис, които пристигнаха преждевременно в 32 гестационна седмица.

Повече за състоянието на връзката

Според списание People, двойката е започнала пътуването си, за да създаде семейство, малко след като са се оженили през 2012 г., но чак при 12-ия опит сурогатното майчинство е било успешно. Те наричаха сурогата си нашия ангел и тя забременя на 2 май. Пазеха новината в тайна пет месеца.

Скот каза пред 24Life, че ще се оправят, въпреки че хората ги предупреждаваха, че ще бъде трудно, защото имат близнаци, но след три месеца осъзнаха, че имат нужда от помощ. Той заяви, че не са предвидили колко трудно ще бъде и че работят само на два часа сън. Скот добави, че да имаш деца означава да отделиш време за партньора си, което той постига, като организира вечерни срещи за бъдещи бащи. Той също така заяви, че прекарването на време далеч от децата може да помогне на двойката да има време един за друг, като същевременно се подмладява.

Скот винаги е следвал правилото 85/15, когато става въпрос за бащинство и фитнес: 85 процента здравословно, 15 процента забавно.
Той вижда фитнеса като начин да се почувства по-добре, като същевременно кара и децата си да се чувстват по-добре. Shaun T, от друга страна, управлява по-добре времето си, като става по-ефективен във фитнеса си, което е важно предвид времето, което прекарват като бащи на близнаците.

Факти

  1. Обича да чете книги.
  2. Скот обича да готви.
  3. Неговото щастливо число е 8.

Популярни Публикации