Скот Янси - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Скот Янси е бизнесмен, автор и инвеститор в недвижими имоти. Скот Янси и съпругата му Ейми Янси са най-известни с ролите си в Flipping Vegas на A&E, модерно телевизионно риалити шоу, в което Скот и съпругата му придобиват и възстановяват повредени имоти в долината на Лас Вегас, за да ги препродадат за печалба.

Бързи факти

Пълно име: Скот Янси
Дата на раждане: 09 юли 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Рак
Пол: Мъжки
Професия: автор, телевизионна личност, бизнесмен и инвеститор в недвижими имоти
Държава: Америка
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 януари 2000 г
Съпруга Ейми Янси
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите кафяви очи
Цвят на косата сива коса
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
образование Гимназия в Северен Холивуд

Биография на Скот Янси

Скот Е. Янси , по-известен като Скот Янси, е роден в окръг Лос Анджелис, Калифорния, Съединените американски щати, на 9 юли 1969 г. Той е на 52 години и е гражданин на Съединените американски щати. Рак е неговата зодия. Освен това той е отгледан в Студио Сити в Калифорния от семейството си. Освен това няма допълнителна информация за неговите родители, братя и сестри или етнически произход.

  Възрастта на Скот Янси

Скот ЯнсиВисочина и тегло на Скот Янси

Скот е висок шест фута и тежи приблизително 84 килограма. Има кафяви очи и сива коса. Освен това има данни за измерванията на тялото му.

кариера

Той прави първата си сделка с недвижими имоти на 14-годишна възраст, когато печели 30 000 долара за застраховка. Той използва парите, за да придобие втория договор за ипотека на жилище като инвестиция при 14% лихва. Докато все още е в колежа, той работи като бегач за Walter J. Plumb III, адвокат по недвижими имоти и инвеститор. Освен това той си сътрудничи с Plumb по няколко сделки с недвижими имоти, включително придобиването и преобразуването на жилищна сграда от 40 жилища в кооперации, както и сглобяването на десетки споразумения за земя, подразделени на над 3000 лота.

Той започва да развива универсални магазини за търговия на дребно в Лас Вегас, Прово, Юта и Темпе, Аризона, след като напуска Plumb. Той се премества в Лас Вегас през 1994 г., след като продава универсалните си магазини и възобновява кариерата си в областта на недвижимите имоти. През 2008 г. той основава Goliath Company, брокерска и инвестиционна фирма за недвижими имоти, базирана в Лас Вегас. Компанията Goliath е специализирана в инвестиционни имоти, стратегии за купуване и задържане и идентифициране на имоти, които да дават право и субсидират чрез продажби на големи частни корпорации, което те направиха за няколко хиляди партиди.

През 2010 г. той и Lovable Scoundrels Productions създават телевизионния сериал Flipping Vegas. Премиерата на сериала е по A&E на 18 юни 2011 г. Той е изпълнителен продуцент и звезда на шоуто.

Yancey основават Yancey Events, за да образоват другите относно инвестирането в недвижими имоти. Търговските представители на организацията пътуват из Съединените щати, продавайки обучителни семинари за това как да инвестират правилно в недвижими имоти, използвайки своята знаменитост от Flipping Vegas и знанията и опита, които са натрупали през годините.

Скот Янси Нетна стойност

Той е натрупал значително състояние през цялата си кариера като инвеститор, автор, бизнесмен и телевизионна личност. Що се отнася до нетната му стойност, тя се оценява на около 25 милиона долара.

  Скот Янси нетна стойност

Скот Янси

Скот Янси Съпруга, брак

Скот Янси е съпруг и баща . Освен това на 26 януари 2000 г. той се жени за Ейми Янси. Няма информация за децата им. Съпругата на Скот обаче има дъщеря на име Сара от предишна връзка.

Скот остава незамесен в каквито и да е слухове или противоречия до този момент. Освен това той предпочита да ги избягва и да се концентрира върху личните и професионалните си начинания.

Популярни Публикации