Скорошна раздяла на Клои Кардашиян и Тристан на фона на спора за бащинството на последния

Епизодът на Kardashians от 9 юни се задълбочава в полемиката около неотдавнашната раздяла на Khloe Kardashian и Tristan Thompson на фона на твърденията за бащинство на последния. Клои беше една от последните Кардашианки, които чуха за скандала, като сестрите й й съобщиха опустошителната новина. Ким Кардашиян беше в домашния си фитнес в онази съдбовна декемврийска сутрин, когато научи за последния скандал с изневяра на Томпсън, който отиде крачка напред, тъй като той роди дете от модела Марали Никълс. Сестрите Кардашиян-Дженър бяха разстроени и отправиха тежки думи към играча от НБА.

Бащинството на Тристан Томпсън е разкрито на Клои Кардашиян и нейните сестри.

Ким първо се обади на майка си Крис Дженър и й каза:

Този обект съдържа цялата декларация. Това е цялата работа „Аз, Тристан Томпсън, срещнах това момиче в Хюстън“. На 30-ия си рожден ден спах с нея.“ Затова му го изпратих по имейл с въпроса „Клои знае ли за това?“ Клое изобщо не знае.Притеснената Кайли Дженър се обади на Ким и отначало не повярва на новината, като я определи като фалшива. Ким отговори разочарована:

Не лъжа по дяволите. треперя за нея. Сърцето ми се къса за нея.

  Клои Кардашиян

Преди Ким да се зарови във фактите от документите на Томпсън, подадени по въпроса за бащинството, където той признава, че е бил интимен с Никълс, Кайли определи баскетболната звезда като най-лошия човек на земята. Къртни Кардашиян също се присъедини към разговора, като нарече изявленията на Кайли за честите изневери на Томпсън лудост и безкрайна вихрушка. Според Кортни,

Това е безкрайно предателство, това е всичко.

Кайли също изрази съчувствие към Клои:

Тя не заслужава това. Това трябва да е последната й индикация.

Къртни се съгласи, добавяйки, че ситуацията не може да бъде много по-лоша. Шоуто завърши на лудост, намеквайки за реакцията на Клои на изневярата.

Предишни връзки и бракове на Khloe Kardashian преди Тристан Томпсън

Преди да се забърка с Тристан Томпсън, риалити звездата имаше няколко известни романси. Най-забележителното е, че тя се омъжи за Ламар Одом през 2009 г. и по-късно се разведе с него през 2013 г.

Рашад Маккантс (2008-09)

От края на 2008 г. до януари 2009 г. добрият американски предприемач имаше първата си публична връзка с баскетболната звезда Рашад Маккантс. В епизод на Kourtney & Kim Take Miami, Khloé Kardashian обвини Rashad McCants, че й е изневерявал и се е свързвал с дами във Facebook. Маккантс последователно отхвърля обвиненията в изневяра, заявявайки през ноември 2009 г., че вече са се отказали, преди Клое да открие доказателството.

  Рашад Маккантс

Ламар Одом (2009-13)

Любовта на Клои Кардашиян и Ламар Одом се разви с главоломна скорост, от срещата им през август 2009 г. до годежа им няколко седмици по-късно. Според вътрешен човек двойката знаела, че това е всичко и се оженила девет дни след годежа си.

Нещата обаче бързо тръгнаха от зле по-лошо. В интервю от 2011 г. Одом заявява, че техният публичен роман го изморява. Тази година също видя много сътресения в личния живот на Одом, което доведе до шофиране в нетрезво състояние, прекомерни купони, употреба на наркотици и серийна изневяра. Клои Кардашиян подаде молба за развод през декември 2013 г., но процедурите бяха отложени до декември 2016 г. поради комата на Одом след свръхдоза. По време на рехабилитацията му първата остава до него.

Френска Монтана (април 2014 г. – декември 2014 г.)

Краткият романс на Клои Кардашиян и Френч Монтана, който започна през април 2014 г., се характеризира най-добре като възстановяването на риалити звездата. Изглеждаше, че двойката има чудесна връзка, но Клои Кардашиян се раздели по-късно през декември, след като осъзна, че се е потопила, защото е самотна и разрушителна след развода си с Одом. Монтана си спомня с топлина връзката им, наричайки я дрога и истинска любов.

  Френска Монтана

Джеймс Хардън (юни 2015-февруари 2016)

Клои Кардашиян започна да се среща с играча от НБА Джеймс Хардън през юни 2015 г., след като го срещна на парти, организирано от Кание Уест. По време на предозирането на Одом, Хардън беше много подкрепящ, искрено разбиращ. Въпреки това, поради техните сблъсъци, двойката рядко се виждаше, което в крайна сметка доведе до раздялата им през февруари 2016 г. По време на връзката им играчът от НБА каза в интервю от 2017 г., че не се радва на цялото внимание.

Популярни Публикации