Скандалът с изневярата на Megan Thee Stallion с ASAP Rocky и Rihanna

Мегазвездата Риана престана да следва Megan Thee Stallion в Instagram; потребителите на интернет са полудели. Меган винаги се е възхищавала на първия и е изразила желанието си да работи с бъдещата майка в бъдеще.

Риана изрази подобни чувства, след като последва H Town Hottie през 2019 г. и назначи рапъра „Savage“ за посланик на марката за Savage X Fenty през май 2020 г. Като посланик на марката за бельо на Риана, Меган направи множество фотосесии.

Феновете забелязаха, че всичките й снимки наскоро бяха премахнати от уебсайта на Savage X Fenty. Една от причините за враждата между двамата, според Twitterati, е, че ASAP Rocky е изневерил на Риана с Megan Thee Stallion. Сляпа статия относно изневярата на Роки с Меган Ти Сталиън беше получена от Pop Faction, новинарска и медийна агенция.Въпреки че твърденията за изневяра не са потвърдени, HollywoodLife заяви на 21 март, че Роки и РиРи са постигнали напредък в отношенията си. Според източник, близък до RiRi, двойката може да се сгоди скоро.

Драмата на звукозаписната компания на Карл Крауфорд и Меган Ти Сталиън

Нищо не е потвърдено защо Риана е престанала да следва Меган, но коментарите на Карл Крауфорд предоставят нова информация. Лейбълът на Меган, 1501 Certified Ent., се управлява от Крофорд и двамата са в съдебна битка от 2020 г. Юридическият екип на Меган подаде петиция през февруари с искане нейният компактдиск Something for Thee Hotties от 2021 г. да бъде обявен за албум под техен запис договор.

Юридическият екип на рапъра заяви в съдебни документи, че 1501 не е определил Something for Thee Hotties като албум.
Адвокатите на Меган, от друга страна, казаха, че лейбълът се опитва да изцеди повече пари и неплатен труд от нея възможно най-дълго.

На 21 март TMZ заяви, че 1501 са подали насрещно дело, твърдейки, че Something for Thee Hotties не е албум, тъй като не отговаря на няколко критерия. Мегън трябва да съдържа поне 12 нови и непубликувани главни записи на студийни изпълнения, за да бъде определен за албум. Новият албум, според 1501, включваше само 29 минути ново съдържание и съдържаше много стари, вече публикувани материали.

Онлайн вражда между Megan Thee Stallion и Carl Crawford

Меган пренесе своята съдебна битка в интернет, след като научи за насрещния иск, наричайки Крофорд властелин. Рапърът попита защо собственикът на звукозаписната компания не я е освободил, вместо да я поддържа, за да печели повече пари, след като тя не е доходоносна за него.

Тя продължи да казва, че не иска да пренася темата в интернет, но й е писнало да бъде представяна като лош човек. Крауфорд беше обвинена и в търсене на влияние от рапъра, който я молеше да спре да лъже колко пари му дължи.

Крауфорд отговори, като публикува в историите си в Instagram, че Меган лъже и че истината скоро ще излезе наяве.

Крауфорд заяви, Това идва от добросъвестен алкохолик, който [спа с] целия бизнес, включително [любовника] на най-добрия й приятел.

Феновете започнаха да се питат дали твърдението на Крауфорд, че Меган е спала с цялата индустрия, е свързано с Роки. Надяваме се, че новите разработки ще хвърлят допълнителна светлина върху ситуацията.

Популярни Публикации