Sjana Earp- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Сяна Ърп е фитнес модел и инструктор по йога, базиран в Австралия. Скяна Ърп е добре известна в YouTube като създател на съдържание за фитнес и физическо здраве. По същия начин неговият акаунт в YouTube е озаглавен „Sjanaelise“ и в момента има 131 000 абонати. Знайте всичко за Sjana Earp- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Бързи факти

Пълно име: Сяна Елиз Ърп
Дата на раждане: 19 ноември 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Йога инструктор
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Нюкасъл, Нов Южен Уелс
Националност австралийски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил колеж
Братя и сестри (Двама братя) Сам и Джош

Сяна Ърп Биография

Сяна Ърп е роден на 19 ноември 1994 г. и е на 26 години. Тя е зодия Скорпион. По същия начин Сяна е родена в Нюкасъл, Нов Южен Уелс, Австралия, и е гражданин на Австралия. По същия начин, по отношение на етнически произход и религия, тя е кавказка и християнка. Като личност в социалните медии, тя е останала майка на членовете на семейството си. По същия начин тя предпочита да запази подробностите за родителите си поверителни.

Сяна има двама братя. Тя е отгледана заедно с братята си Сам и Джош Ърп. Сяна се сблъсква с много трудности през средата на тийнейджърските си години, докато разказва за детството си. Тя е диагностицирана с депресия и е хоспитализирана в психиатрично заведение. По същия начин, на 16-годишна възраст, тя прави няколко опита за самоубийство. Освен това родителите й са й помогнали да преодолее депресията по много начини и тя е наистина благодарна за всичко, което са направили за нея. Освен това тя е завършила колеж.Височина и тегло

Зашеметяващият модел и фитнес инструктор е висок 5 фута 8 инча (68 инча) и тежи приблизително 54 килограма. По същия начин, като инструктор по йога и фитнес, тя поддържа много здрав тип тяло. Нейната жизнена статистика, от друга страна, все още не е налична. По същия начин тя има светла кожа, руса коса и светлокафяви очи.

кариера

Сяна работи като фитнес модел и инструктор по йога. Тя е йога ентусиаст, търсач на приключения и фитнес модел, който преподава фитнес и йога. Освен това нейното фитнес пътуване започва, когато започва да практикува йога. Тя започва да практикува йога, за да възвърне и научи за вътрешното спокойствие, което е изгубила по време на трудните си дни. По подобен начин Сяна беше мотивирана от изображения на плажна йога на други хора. По подобен начин тя взе курс за обучение по йога поради това и сега работи като йога инструктор и фитнес модел.

Освен това Sjana има акаунт в YouTube, където популяризира своите видеоклипове за тренировки. По същия начин нейният акаунт в Instagram е пълен със спиращи дъха снимки, направени на екзотични плажни места по целия свят. Снимките й обикновено я изобразяват как балансира тялото си на едната ръка или главата си. Sjana стартира своя едноименен YouTube канал „Sjanaelise“ на 16 август 2013 г. и в момента има над 131 000 абонати. Тя основно използва този канал, за да споделя филми за своя живот, йога, ежедневни процедури и дневници на пътувания.

По същия начин, най-ранният видеоклип на нейния канал е „КАК ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА ПЪТУВАМ ТОЛКОВА МНОГО? ЧАСТ 1'. Тя публикува това видео на 19 май 2015 г., което в момента има над 153 хиляди гледания. След това Sjana качи друг сегмент от този филм като второто си видео този ден, събрало над 42 000 гледания. Освен това тя има 164 видеоклипа в своя канал, който има над 8,4 милиона гледания. По подобен начин най-популярният видеоклип на нейния канал е „45 MINUTE INTERMEDIATE YOGA FLOW“. Тя качи това видео на 6 ноември 2018 г., което в момента има над 647 хиляди гледания.

Нетната стойност на Сяна Ърп през 2022 г

Нетното състояние на Сяна Ърп е около 2 милиона долара към 2022 г. Нетната й стойност се определя от работата й като фитнес учител, модел и разработчик на съдържание в социалните медии. По същия начин тя е спечелила уважителна сума пари и е спечелила значителна знаменитост благодарение на кариерата си.

Връзка със Сяна Ърп

Сяна вероятно не е омъжена и вероятно хетеросексуална. Освен това тя видя момче на име Луис Соливода и дуото често парадираше с връзката си в социалните медии. Sjana обаче изтри снимката и статусът на връзката им в момента е недостъпен. Преди това името й се свързваше с британския поп изпълнител Хари Стайлс. Въпреки това, двамата се наричаха един друг като отлични приятели и отхвърлиха всякакви романтични слухове.

Популярни Публикации