Siva Kaneswaran- Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Сива Канешваран е известна британско-ирландска певица, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, композитор, изпълнител и предприемач. Той е добре известен в нацията като главния певец на The Wanted, известна британска рок група. Според Wikipedia той е избран от стотици прослушвания за член на групата Wanted през 2009 г. На 25 октомври 2010 г. той прави своя телевизионен дебют в Wanted.

Бързи факти

Пълно истинско име Сива Майкъл Канесваран.
Сценично име Сива Канешваран.
Дата на раждане 16 ноември 1988 г. (сряда).
Възраст (към 2021 г.) 33 години.
Място на раждане Кордуф, Бланчардстаун, Ирландия.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Професия Актьор, певец, автор на песни, влиятелен човек в социалните медии, модел и предприемач.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Националност британско-ирландски
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени (наполовина ирландци и наполовина шриланки).
Зодия Скорпион.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг

Възраст и ранен живот на Сива Канешваран

Сива Канешваран е роден в сряда, 16 ноември 1988 г , в Кордуф, Бланчардстаун, Ирландия, на родители от смесен етнически произход. Тя е на 33 години към 2021 г. Всеки 16 ноември той празнува рожден ден. Сива Майкъл Канешваран е друго име за Канешваран. Той е роден и израснал в ирландския град Бланчардстаун. Сива се интересува от моделирането от малка, според Wikipedia. Той започва да се занимава с моделиране на шестнадесет години. Според разказите той е получил бакалавърска степен от реномирана институция. Сега Сива живее в Лондон със семейството си. Той също така развива музикални способности през гимназиалните си години. Сега той е известен певец и модел.

Височина и тегло на Сива Канешваран

Шива Канешваран е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Сива Канешваран

Siva Kaneswaran Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Siva Kaneswaran? Този невероятен вокалист получава пари с професионалната си певческа кариера. Освен това той печели пари от професията си на модел. Сега той се наслаждава на охолен начин на живот в Лондон. Сива, ентусиаст на автомобили, има колекция от премиум автомобили. Той също така е качил много изображения на хубави автомобили. Според докладите нетната стойност на Siva е в диапазона от -4 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Сива Майкъл Канешваран започва кариерата си като модел. Според страницата му в Wikipedia той започва да се занимава с моделиране на шестнадесет години. Освен това той си партнира с множество модни фирми. Поради изключителните си способности за моделиране, му беше предложена позиция в Storm Model Management. Той също така е участвал в редица търговски реклами. Освен това Kaneswaran участва в много епизоди на Rock Rivals. Като модел той е работил с няколко известни компании за модели, включително Next Model Management. Той също така е участвал в истории и на кориците на списания като британския Vogue, Esquire и Cosmopolitan.

Сива не е просто модел; тя също е известна певица и композитор. Той беше избран чрез много прослушвания за групата The Wanted през 2009 г. Той започна да свири на сцени на живо малко след като се присъедини към групата. Освен това, той е сътрудничил на други песни и музикални албуми с групата си. Джей Макгинес, Нейтън Сайкс, Макс Джордж и Том Паркър завършват The Wanted. Том Паркър почина на 30 март 2022 г. от мозъчен тумор, според източници.

Siva Kaneswaran приятелка и запознанства

С кого се среща Сива Канешваран? Открихме, че Сива Канешваран е женен въз основа на неговите сайтове за социални медии. На 27 март 2015 г. той се жени за Нариша Маккафри. Позволете ми да заявя, че Нариша и Сива са били дръзки за дълъг период от време. Те се познават от 2008 г. Според нашето разследване Нариша е предприемач, който притежава и управлява бизнес на име Spirits In Bloom. Освен това тя създаде отделен акаунт в Instagram за своя бизнес. Въпреки това не успяхме да открием никаква информация относно предишните връзки или деца на Сива. Сега той се радва на хубав брак със съпругата си.

Популярни Публикации