Шира Лазар - Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Шира Лазар е създател и водещ на популярните YouTube канали What’s Trending и Partners Project, както и собственик на DISRUPT/GROUP, онлайн продуцентска компания. Тя също е журналист, който е допринесъл за Hollywood.com, CBS News и MSN. Научете повече за нетната стойност на Шира Лазар, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината и факти

Бързи факти

Истинско име Шира Лазар
Псевдоним Шира
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 39-годишен
рожден ден 6 май 1983 г
Родно място Монреал, Канада
Зодия Телец
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Тъмно русо
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 400 хиляди долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Shira Lazar Възраст и националност

На колко години е Шира Лазар? Тя беше родена на 6 май 1983 г , в Монреал, Канада. В момента тя е 39 години, и нейната зодия е Телец. Тя има канадско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Шира Лазар и други подробности за семейството. Шира Лазар също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Шира Лазар е висока на 5 фута и 7 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Шира Лазар има тъмно руса коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Шира Лазар, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Шира Лазар

Шира Лазар (Източник: Twitter)

Шира Лазар Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Shira Lazar? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Шира Лазар може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Шира Лазар се оценява на около 400 000 долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Шира Лазар? Шира Лазар вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Шира Лазар предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • През 2004 г. тя беше домакин на телевизионното шоу на College Sports 1st Person, преди да стане водещ и продуцент на Music Plus TV.
  • Тя беше домакин на онлайн събитие на червения килим за наградите Грами през 2011 г.
  • Тя е родена в Монреал, Квебек, Канада, и е посещавала колежа Емерсън в Бостън, Масачузетс. Тя започна да се среща с Барт Бейкър през 2014 г., но по-късно двойката се раздели.
  • Тя беше съ-домакин на Livestream на червения килим на The Trevor Project с Тайлър Оукли.

Също така, знайте за Нетната стойност, биография, възраст и националност на Alayna Fender .

Популярни Публикации