Синтия Фернандес - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Синтия Фернандес е аржентинска актриса, професионална акробатка, модел и танцьорка. Тя е добре известна с ролята си в музикално-театралната постановка Excitante. Като танцьорка е участвала в няколко танцови състезания и е обучавала други млади хора на своите таланти. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Синтия Фернандес, съпруг на Синтия Фернандес, нетна стойност на Синтия Фернандес, кариера на Синтия Фернандес и още

Бързи факти

Пълно истинско име Синтия Фернандес
Псевдоним Синтия
Възраст (към 2021 г.) 33 години
Популярни като Танцьорка
Професия Танц, Актьорство
Дата на раждане 11 октомври 1988 г. (вторник)
Място на раждане Буенос Айрес, Аржентина
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Буенос Айрес, Аржентина
образование Завършвам
Училище Гимназия
Нетна стойност - милиона USD (приблизително)
Националност аржентинци-американци
Етническа принадлежност аржентинци
Религия християнството
Зодия Паунд
Езици английски, испански
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″

Възраст и ранен живот на Синтия Фернандес

В момента Синтия е на 33 години. Тя е родена в Буенос Айрес, Аржентина, на 11 октомври 1988 г . Тя е самотна дъщеря на родителите си, родена и отгледана от тях. Финансовото положение на родителите й не е било отлично, когато е била дете, тъй като тя е от домакинство от средната класа и баща й е сменил професията, за да осигури семейството й. Когато пораснала, тя посещавала местна гимназия, за да завърши обучението си и имала прекрасни образователни дни. След това Синтия получава бакалавърската си степен в известния аржентински университет. След дипломирането си получава обучение в няколко акробатични и танцови таланта и има успешна кариера в тях.

Височина и тегло на Синтия Фернандес

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Синтия Фернандес е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Синтия Фернандес

Синтия Фернандес

Нетна стойност на Синтия Фернандес

Колко е нетната стойност на Синтия Фернандес? Като от октомври 2022 г , Синтия Фернандес нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на копиехвъргачка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Първоначално се появява в телевизионната програма Bailando Po Un Sueno през 2006 г., когато е само на 17 години. Тя се появи в телевизионните предавания Todos Conta Juan и Ciega A Citas през 2010 г. От 2011 до 2015 г. тя беше член на актьорския състав в популярното телевизионно шоу La Mesa Esta List. Тя се появи като гост в програмата Am-Antes Del Mediodia през 2011 г. Оттогава Синтия участва в няколко програми и спечели голяма популярност благодарение на това. Тя участва в Almorzando с Mirtha Legrand и Bailando Por Un Sueno от много години.

Тя също има канал в YouTube, наречен Las Trillis Terremoto, където споделя много завладяващи блогове от трите си деца. Досега всеки блог, който е качила в YouTube, е получил хиляди гледания. Синтия участва и в опасната програма Excitante, където демонстрира своите танцови и акробатични способности. Впоследствие тя напусна шоуто, за да работи по новата продукция на цирковото ревю на Флавио Мендоса, Stravaganza. Синтия се присъедини към политиката по-рано тази година, събирайки средства за конгресмена със съблазнително видео по черни прашки. Тя все още се занимава с политически дела.

Синтия Фернандес Гадже и срещи

С кого се среща Синтия Фернандес? Г-жа Синтия, прекрасният модел и танцьорка на всички времена, преди това беше блажено омъжена за съпруга си Матиас Дефедерико. Матиас Дефедерико е аржентински футболист, който е играл за много клубове, преди да се присъедини към Club Agropecuario Argentina. Синтия и Матиас Дефедерик се ожениха през 2015 г. и имаха близнаци Матиас, Харис и Шарик Дефедерик на 15 октомври 2013 г., преди брака й с него. На 24 ноември 2014 г. тя роди Франческа Дефедерко. За съжаление, след три години брак с Матиас, тя се разведе с него през 2018 г. и сега живее с трите си деца.

Популярни Публикации