Синди Найт - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Синди Найт е роден на 2 май 1953 г. в Съединените американски щати. Тя е на 68 години към 2021 г. Тя е актриса, но може би е най-известна като третата съпруга на Анди Грифит. Те останаха заедно до смъртта му през 2012 г., но тя имаше и няколко актьорски роли. Научете повече за Cindi Knight Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Синди Найт
Рождена дата: 2 май 1953 г
Възраст: 68 години
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Америка
Хороскоп: Телец
Съпруг Покойният Анди Грифит
Женен Анди Грифит
Нетна стойност 60 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Съединени щати
Статус Женен
Националност американски
баща Боби Найт
Майка Мюриел Найт
деца Покойният Анди Грифит младши, Дикси Грифит

Синди Найт Нетна стойност 2022 г

Според източници Синди Найт има нетна стойност от над 60 милиона долара към октомври 2022 г. спечелена основно чрез връзката си с покойния й съпруг, чиято нетна стойност се оценява на 60 милиона долара. Ако обаче продължи с усилията си, се очаква и богатството й да нарасне.

Синди Найт с покойния си съпруг (Източник: Instagram)Синди Найт Детство

Детството на Синди е обвито в мистерия, като само имената на родителите й са достъпни за обществеността. Също така няма подробности за нейната етническа принадлежност или образование или как се е заинтересувала от актьорската индустрия.

Как Синди Найт преследва кариерата си? Професионален живот

Тя започва актьорската си кариера през 1982 г., когато се появява в епизод на Мат Хюстън, шоу, което се излъчва по ABC от 1982 до 1985 г., и следва титулярния герой, докато той работи като частен детектив в Лос Анджелис. По-голямата част от епизодите включват негови приятели или познати, убити или замесени по друг начин в престъпна дейност. На следващата година тя има още една актьорска роля в „Убийство в окръг Коуета“, телевизионен филм на CBS с участието на Анди Грифит и Джони Кеш и базиран на книга от 1976 г., написана от Маргарет Ан Барнс за действително събитие от 40-те години в окръг Коуета, включващо шериф и богаташ земевладелец. Именно в този филм Синди и Анди се срещнаха и започнаха връзка.

Анди Грифит

Анди Грифит беше актьор, продуцент, певец и писател, известен най-вече със своите седем десетилетия телевизионна работа. Той стана добре известен със своя груб глас, южняшко провлачване и герои с народно, но приятелско поведение. Освен това той беше два пъти номиниран за награда 'Тони' и спечели голяма популярност благодарение на филма 'Лице в тълпата', който го изстреля към славата. По-късно той стана известен като главната роля в ситкома Шоуто на Анди Грифит, както и Бен Матлок в правния драматичен сериал Матлок

Смъртта и нейните последствия

Анди почина от инфаркт през 2012 г., докато отсядаше в крайбрежния си дом в Мантео, остров Роанок, Северна Каролина. Той е погребан в семейното гробище на Грифит на острова в рамките на пет часа след смъртта му. Синди и двете им деца го надживяват. След смъртта му няма много новини за вдовицата му – една от причините за това е липсата на каквото и да е онлайн присъствие, тъй като Синди няма никакви акаунти, свързани с някой от основните уебсайтове на социални медии. Има и оскъдна информация за децата им.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Тя харесва пеперуди.
  3. Тя има две деца.

Популярни Публикации