Синди Костнър- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Синди Костнър, известна още като Синтия Силва , е известна американска актриса, модел, звезда в социалните медии, интернет личност, социален активист и звезда в социалните медии. Тя е най-известна като бившата съпруга на Кевин Костнър, известен холивудски актьор.

Силва и Кевин се развеждат през 1994 г., близо 16 години след сватбата им. Причината за развода им е неизвестна. Синди е най-известна с ролята си на майстор на каруци в популярния филм „Танцува с вълци“.

Тя също се появява във филма „LiteWeight“. Тя има прекрасно лице и мила усмивка. Въпреки че много актьори и режисьори възхваляваха нейната работа, тя не се върна в развлекателната индустрия след 1998 г. За да научите повече за Синди Костнър, продължете да четете.Бързи факти

Пълно истинско име Синтия Силва.
Известно име Синди Костнър.
Друго име Синди Силва.
Дата на раждане 29 октомври 1956 г.
Възраст (към 2022 г.) 66 години.
Религия християнството.
Място на раждане Калифорния, САЩ.
Професия Актриса, социален активист и интернет личност.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност Американски.
образование Завършвам.
Зодия Скорпион.
Училище/Колеж Калифорнийски държавен университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
Тегло (прибл.) В килограми: 56-59 кг.
Цвят на косата кафяво.
Дължина на косата Дължина до рамото.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Синди Костнър

Синди Костнър е роден на 29 октомври 1956 г. в Калифорния, САЩ. Синтия Силва е нейното собствено име. Синди Силва е другото й име.

Получава основното си образование в местно училище в своя район. По-късно Синди се записва в частна гимназия, за да завърши образованието си. Завършила е специалност биологични науки. По-късно тя се записва в Калифорнийския държавен университет, за да продължи образованието си.

Синди Костнър е актриса. Костнър не е разкрила нищо за семейната си история. Според наши източници баща й е работил като управител в частна ВиК фирма. Синди не е казала много за майка си в акаунтите си в социалните медии.

Силва изповядва християнството и произхожда от смесен етнически произход. Тя е от португалски произход. Тя никога не е разкривала нищо за своите братя и сестри.

 Синди Костнър

Синди Костнър с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Синди Костнър Съпруг, брак

Тя беше млада, привлекателна и талантлива тийнейджърка. Работила е в Дисниленд, докато учела по същото време. Синди беше жена, която полагаше много усилия. Тя среща Кевин Костнър за първи път в колежа през 1995 г. и двамата започват да се харесват.

Те нямат смелостта да поискат връзка. По-късно Кевин се обърна към нея и я попита за връзката. След това двамата започват да се срещат и се женят през 1978 г. Те живеят щастливо досега.

Синди Костнър и Кевин Костнър посрещнаха първото си дете, Ани Костнър, през 1984 г. Синтия роди третото си дете, син на име Джо Костнър, през 1988 г. Друга дъщеря, Лили Костнър, се роди през 1986 г.

кариера

Синди е жена, която работи изключително много. През 1990 г., след няколко прослушвания, тя е избрана за участие във филма Dances with Wolves. Съпругът й Кевин Костнър го режисира. Във филма тя играе майстор на вагони. Във филма се появяват Джими Херман, Мери Макдонъл, Кевин Костнър, Родни А. Грант, Робърт Пасторели, Майкъл Спиърс и други.

Нетната стойност на Синди Костнър

През 1998 г. й беше предложена роля във филма LiteWeight.“ Този филм е режисиран и написан от Маркъс Г. Лопес. Тя партнира на Джефри Гарсия, Мирна Кабело, Мат Адамс, Естер Мартинез, Джеси Борего, Чеян Тилман, Беки Сиера и много други в ролята на Роза. Според груба оценка нетното й състояние се очаква да бъде около 3-4 милиона долара.

Любопитни факти

 • Преди това Синди е работила в областта на маркетинга за Delta Airlines, преди да се прехвърли в развлекателната индустрия.
 • В момента е обществен активист.
 • Костнър се застъпва за децата и жените, като същевременно говори против експлоатацията.
 • Тя може да бъде намерена в Instagram, но акаунтът й е частен.
 • Към август 2021 г. тя имаше 294 последователи в едноименния си акаунт в Instagram.
 • Бившата съпруга на Кевин Костнър споделя дом с дъщеря си Лили Костнър.
 • Тя е посещавала множество събития с бившия си съпруг Кевин Костнър.
 • Синди Костнър избягваше медиите след развода си с Кевин.
 • Според докладите тя е една от най-добре платените жени за уреждане на развод.
 • Няма налична информация за повторния й брак след развода й с Кевин.

Популярни Публикации