Синът на Едуард Тинсли Чейс беше забранен от SNL за цял живот

Едуард Тинсли Чейс беше писател и покоен баща на Чеви Чейс, виден американски комик, писател и актьор. Нед Тинсли беше другото име на Едуард Тинсли. Родителите му Едуард Лий Чейс и Мейбъл Пенроуз го отглеждат в Ню Йорк, САЩ. Гражданството му беше американско.

Бързи факти

Пълно име Едуард Тинсли Чейс
Първо име Едуард
Презиме Тинсли
Фамилия гонитба
Професия Баща на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Едуард Лий Чейс
Баща професия Художник и илюстратор
Име на майката Мейбъл Пенроуз
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Овен
Семейно положение Женен
Съпруг Каталин Паркър
Без деца 5
Дата на раждане 19 април 1919 г
Възраст 103 години

Chevy беше забранен от SNL за цял живот

Понастоящем на Чейс е забранено да участва в SNL поради представянето му като домакин през 1997 г. По това време той удари член на актьорския състав на име Чери Отери, стана жесток и заяви, че всичко е било забавно. Той е единственият бивш член на SNL, който някога е бил забраняван. Той беше невероятно обиден към публиката си, тъй като направи обидни коментари за тях. Той хвърляше боклука на всички, когато влизаше на сцената, а след това се шегуваше с това.

Ситуация на връзката

В момента той е женен за Джейни Чейс, опитен писател, и неговата прекрасна приятелка и съпруга. Тя е жена с богато въображение и страхотна гледна точка. Джейни Чейс е третата му и най-дългогодишна съпруга. Jayni трябваше да е тази, която му помогна да спре да злоупотребява с наркотици и да стане чист. На 19 юни 1982 г. в Пасифик Палисейдс, Лос Анджелис, те разменят брачни клетви. Те имат три деца, Caley Leigh Chase, Emily Evelyn Chase и Cydney Cathalene Chase. Той има син на име Брайън Пъркинс от предишна връзка, но самоличността на майка му остава неизвестна.  Едуард Тинсли Чейс

Предишните партньорства на Chase включват

Преди да се ожени за Джейни Чейс, той имаше връзка с модела и актриса от Лос Анджелис Жаклин Карлин. Първият му брак, със Сузане Чейс, трябваше да бъде прекратен след три години. Двамата с Жаклин се женят на 4 декември 1976 г., но бракът им не издържа, защото той се пристрасти към наркотиците. Той не беше психологически стабилен, тъй като беше навсякъде поради прекомерната си употреба на наркотици. Неговите заплахи за насилие срещу Карлин, които я накараха да съди Чеви, бяха една от причините за развода му.

Чейс беше измамил както най-близкия си приятел, така и мениджъра си

Шеви беше страхотен приятел с Лорн Майкълс, звездата на големия шеф. Работеха за едно и също ръководство, Бърни Брилщайн. Той беше обвинен, че е предал най-близкия си приятел Лорн и неговия мениджър Бърни, когато избра да преследва пари и възможности за филми вместо да работи в SNL. Той заряза Бърни и се съгласи да работи за Уилям Морис. Той каза още, че начинът, по който си е тръгнал, е непрофесионален.

Относно Chevy Chase

Той е известен американски комик, писател и актьор, който беше важен член на актьорския състав в първия сезон на Saturday Night Live (Saturday Night Live). На 8 октомври 1943 г. е роден в Долен Манхатън, Ню Йорк, САЩ. Той е роден от Едуард Тинсли Чейс, негов баща, и Каталин Паркър Браунинг, негова майка. Той е отгледан с четирима братя и сестри: Синтия, Едуард, Джон и Памела. Пълното му име е Корнелиус Крейн Чейс, но той е наречен Чеви Чейс от баба си. Майка му е концертна пианистка и либретист, докато баща му работи като редактор на книги и писател на списание.

  Едуард Тинсли Чейс

Нетна стойност

Съобщава се, че нетното състояние на Шеви е повече от 50 милиона долара, като основните му източници на доходи са актьор, сценарист, комик и телевизионен продуцент.

Популярни Публикации