Силвия Ван Хувен - Всичко за приятелката на Джак Грифо

Джак Грифо изглежда е продължил след раздялата си с Парис Берелк. Изглеждаше, че си прекарва добре със Силвия Ван Хувен. Актьорът от Nickelodeon и приятелката му започнаха да се срещат през август 2021 г. Те направиха връзката си в Instagram официална същия месец. На 7 август Хувън сподели слайдшоу със снимки на себе си и приятеля си в Рим. Джак открадна моя надпис, каза тя в секцията за коментари на публикацията.

Публикации от Джак Грифо и Силвия Ван Хувен един за друг

Грифо и Хувен често парадират с нарастващата си привързаност в социалните медии, откакто направиха връзката си публично достояние. Един прост поглед през техните страници в Instagram разкрива, че те са пътували до много места и са присъствали на различни събития. Двамата също празнуваха рождени дни. Грифо пожела честит рожден ден на съпругата си на 24 ноември 2021 г. Той написа, Етикет за рожден ден… Честит рожден ден, най-скъп мой приятел… Обожавам те.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от СИЛВИЯ ВАН ХОВЕН (@sylviavanhoeven)На рождения ден на Грило неговият партньор направи нещо подобно. Тя го нарече най-близкия си приятел и му пожела ден, уникален като вас. Обичам те, каза тя в края на съобщението си.

Относно приятелката на Джак Грифо

Хувен, подобно на Грифо, е изпълнител. Като каза това, тя не е толкова известна като актьора Алекса и Кейти. Единствената й актьорска заслуга до момента, според биографията й в IMDb, е появата й като Ивет във филма The Breakdown от 2021 г. Във филма се появиха Ноа Тот, Андреа Дерсом и Крисчън Никълс. Hoeven сега работи върху нов късометражен филм, наречен Fantastic, който трябва да излезе през 2022 г.

 Силвия Ван Хувен

Силвия Ван Хувен и Джак Грифо

Според нейната биография Backstage, Хувън е родом от Лос Анджелис. Lindero Edutainment я представляваше. Сега тя се управлява от Discover Management и Henderson Represents Inc. Тя има около 20 600 последователи в Instagram.

Кира Косарин беше свързана с Джак Грифо

Твърди се, че Грифо е излизал с колежката си Кира Косарин в ранните дни на кариерата си. Спекулациите плъзнаха в мрежата заради чаровната им връзка на екрана и извън него. Те се радваха на близко приятелство в реалния живот и изиграха близнаците Фийби и Макс Тъндърман в комедийния сериал The Thundermans.

 Силвия Ван Хувен

Силвия Ван Хувен и Джак Грифо

Никой от тях обаче не призна слуховете. И всичко спря, когато актьорът започна да се среща с други жени. За да добавим към фона, той започна да се среща с бившата си приятелка Berelc през 2017 г. В крайна сметка двамата си партнираха в сериала на Netflix Alexa & Katie. Аз и той винаги сме заявявали, че Алекса и неговият герой, Дилън, са като нашите 14 и 16-годишни версии, разкри актрисата в интервю от март 2018 г. за списание Justice. Бившата двойка се раздели временно през август 2019 г., скоро се събра отново и се разведе през октомври 2020 г.

Популярни Публикации