Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин подават документи за развод след 25 години брак

След 25 години брак Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се развеждат. Последният също обвини Сталоун в прехвърляне на активи от брачни финанси. Флавин посочи причината за раздялата им в съдебните протоколи, но обществеността беше скептична, след като видя липсата на татуировка на Флавин на ръката на Сталоун.

Междувременно Флавин иска да притежава изцяло дома им в Палм Бийч, докато финализират развода си. Флавин също вярва, че Сталоун е скрил брачни активи, както е посочено в съдебните документи:

Въз основа на знания и убеждения, съпругът е участвал в целенасоченото разпиляване, изчерпване и/или прахосване на брачни активи, което е довело до отрицателен икономически ефект върху брачното имущество. Съгласно раздел 61.075 на Устава на Флорида, справедливостта изисква на съпругата да бъде платено и да бъде оздравена чрез получаване на неравномерно разпределение на брачното имущество в нейна полза. Освен това, на съпруга трябва да бъде забранено да продава, прехвърля, възлага, обременява или разпилява каквито и да е активи, докато производството е висящо.Дженифър също посочи желанието си да си върне фамилното име Флавин и поиска съдът да попречи на Сталоун да прехвърли активи. Силвестър Сталоун се жени за Дженифър Флавин през май 1997 г. и двамата имат три деца, София, Систин и Скарлет. Систин е добре позната актриса, която се появява в 47 метра надолу в клетка, трилър на ужасите за оцеляване от 2019 г. Професиите на другите две момичета са неизвестни.

Нетната стойност на Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун започва кариерата си като борещ се актьор, работейки като статист в различни филми. Той стана известен, след като беше избран за ролята на Роки Балбоа в поредицата 'Роки', където изобрази аутсайдер боксьор, който победи безмилостни опоненти, за да спечели световната титла в тежка категория. CelebrityNetWorth оценява богатството на 76-годишния старец на около 400 милиона долара към 2022 г. Той е натрупал значително състояние като актьор, режисьор, продуцент и гласов актьор.

 Силвестър Сталоун

Сталоун продаде къщата в Coconut Grove за 16 милиона долара през 1999 г. и сега живее в имение в Бевърли Хилс. Домът е с площ от 20 000 квадратни фута и се намира на 3,5 акра земя. Сталоун рекламира имението за 130 милиона долара през януари 2021 г. През август 2021 г. цената беше намалена до 85 милиона долара. Адел плати 58 милиона долара за имението през декември същата година. През 2010 г. Сталоун и съпругата му Дженифър купиха 4,5 милиона долара за ваканционен дом в Ла Куинта, Калифорния, който се опитаха да продадат през 2014 г. След многократни усилия те най-накрая продадоха дома през май 2020 г. за 3,1 милиона долара. През същата година той плати 35,4 милиона долара за имот от 1,5 акра в Палм Бийч, Калифорния, а през февруари тази година плати 18,2 милиона долара за друго имение в Хидън Хилс, Калифорния.

Нетната стойност на Дженифър Флавин

Дженифър Флавин е известна бизнесдама и предприемач. В началото на кариерата си тя беше популярен модел. Според CelebrityNetWorth нетното състояние на 54-годишната жена е около 10 милиона долара. Въпреки че няма точна информация за нейните активи, тя е натрупала значително състояние чрез многото си начинания и компании.

 Силвестър Сталоун

Флавин започва да моделира на 19-годишна възраст и подписва с Elite Modeling Agency. Участвала е в програми като Good Day Live, American Gladiator, The Contender и други. Тя също имаше кратка роля в Rocky V, петото издание на поредицата Rocky. Дженифър е съсобственик на Serious Skin Care, фирма, която продава козметични процедури и козметика чрез мрежата за домашно пазаруване ShopHQ.

Популярни Публикации