Силвър Стийл - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Силвър Стийл е известна американска актриса от филми за възрастни, модел, Instagram звезда, медийна личност и предприемач от Хюстън, Тексас. Този прекрасен човек е добре известен в нацията с изключителните си актьорски способности. Според сметки той работи предимно в хомосексуални порно филми. Работил е и с редица известни агенции за таланти.

Бързи факти

Истинско име Силвър Стийл.
Професия Актьор от филми за възрастни, модел, Instagram звезда, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 42 години.
Рождена дата 31 март 1980 г. (понеделник).
Родно място Хюстън, Тексас, Съединени щати.
Сегашен адрес Хюстън, Тексас, Съединени щати.
Зодия Овен.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност кавказка.
Националност Американски.
Религия Кристиян
Тегло В килограми: 93 кг
В лири: 204 паунда
Височина Във футове инчове: 6' 3

Епоха и ранен живот на Силвър Стийл

Силвър е роден на родителите си в Хюстън, Тексас, в понеделник, 31 март 1980 г . Той е вярващ християнин. Силвър е на 42 години според рождената си дата (към 2022 г.). Всеки 31 март той празнува рожден ден. Стийл е много талантлива личност. Силвър, според източници, е завършил основното си образование в местна гимназия. След това той се записва в реномирана институция за по-нататъшно обучение. Започва да работи като модел и актьор в развлекателния сектор след завършване на обучението си.

Височина и тегло на Силвър Стийл

Силвър Стийл е висок 6 фута 3 инча . Тежи приблизително 93 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Силвър Стийл

Нетната стойност на Силвър Стийл

Колко е нетната стойност на Силвър Стийл? Що се отнася до богатството му, Силвър печели добре от професията си в киното за възрастни. Не само това, но той също печели пари чрез реклама на марка и работа като модел. Той и семейството му сега живеят в Хюстън, Тексас към август 2022 г. Счита се, че нетното състояние на Стийл е между и милиона (приблизително).

кариера

Силвър е добре позната звезда от филми за възрастни. Той беше модел в началото на кариерата си. Стийл също е работил с редица известни агенции за таланти, включително Lucas Entertainment. След това започва да работи върху хомосексуални филми. Той също така си сътрудничи с редица известни ЛГБТ актьори и модели. Allen King, Valentin Amour, Hardcore Ass-Drilling Toys, Bearded Sluts и много други са сред добре познатите му филми. Той също беше номиниран и спечели много награди. Той е модел и Instagram сензация, освен че е актьор.

Силвър Стийл приятелка и запознанства

С кого се среща Силвър Стийл? Силвър Стийл е лесбийка порнозвезда. Той обаче не предоставя никаква информация относно личния си живот или състоянието на връзката. Според разкази той също си е сътрудничил с редица известни ЛГБТ модели и актриси. Той също така е споделил много снимки със своите приятели и колеги. Стийл също обича да диджейства и да организира партита край басейна с приятелите си. Ще се опитаме да разберем повече за връзката му и ще актуализираме този раздел възможно най-скоро.

Популярни Публикации