Силе Солскяер - Всичко за съпругата Известни футболисти Оле Гунар Солскяер

Силе Солскяер е бивш норвежки футболист, известен най-вече като съпругата на един от най-великите бивши футболисти на всички времена, Оле Гунар Солскяер, който в момента е мениджър на Манчестър Юнайтед. Нейното гражданство е норвежко. Оле Лингваер, нейният по-малък брат, също е футболист.

Бързи факти

Пълно име Силе Солскяер
Първо име Херинга
Фамилия Солскяер
Професия Съпруга на знаменитост
Националност норвежки
Държава на раждане Норвегия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Оле Гунар Солскяер
Без деца 3
братя и сестри Бъдете Lyngvaer
Дата на раждане 1974 г

Биография на Силе Солскяер

Силе е пенсиониран футболист, а нейният съпруг Оле Гунар Солскяер е бивш футболист, който в момента е мениджър и треньор на един от най-добрите футболни отбори в историята, Манчестър Юнайтед. Тя е от норвежка националност. Тя израства заедно с брат си футболист Оле Лингваер, който отбеляза два гола на полуфиналите за Купата на Норвегия през 1990 г.

Силе обича да спортува. Съпругът й много я цени. Тя постоянно пътува с него по света заради професията му, но никога не се оплаква. Тя се премести в Nether Alderley, който се намира между Macclesfield и Alderley Edge, през 2019 г., когато съпругът й беше назначен за мениджър на Manchester United. Тя и съпругът й са добри приятели с Дейвид и Виктория Бекъм. Те се познават от 1996 г. Силе Солскяер

Съпругът на Силе

Съпругът на Силе Солскяер е Оле Гунар Солскяер. Той е бивш норвежки футболист, който в момента тренира U14 отбора на сина си. Родителите му Ойвинд Солскяер и Брита Солскяер го отглеждат в Кристиансунд, Норвегия. Баща му е бил шампион по гръко-римска борба. Той беше нападател на Манчестър Юнайтед, когато беше по-млад. Той е един от най-успешните футболни кадри в историята.

Когато играеше за Манчестър Юнайтед, неговият отбор спечели три поредни титли във Висшата лига, за общо шест. След като вкара победния гол срещу Байерн, той беше наречен Убиец с бебешко лице. През 2007 г. той се оттегли от футбола поради контузия. Той беше един от най-добрите играчи на Манчестър Юнайтед и техен водещ голмайстор. След като се оттегли от игра, той се завърна в клуба като мениджър през 2018 г.

Какво ги събра?

Silje първоначално се срещна със съпруга си, Ole Gunnar, по време на тренировка. И двамата са били членове на футболния клуб Клаузененген. През 1992 г. пътищата им се пресичат там. Те се сближиха по време на тренировката на клуба. Обучението трябваше да бъде трудно, но си заслужаваше заради тяхната привързаност. Оле беше по-голям от нея, но той дойде да види Силе по време на тренировката.

 Силе Солскяер

По това време и двамата се влюбваха, но Оле постъпи в армията, така че тогава нещата не се получиха, но те се срещнаха отново, обсъдиха въпроса и започнаха да се срещат през 1992 г. Те дори отидоха на карибски меден месец. Силе има съпруг на име Оле Солскяер. През 2004 г. те разменят обети. Те са една от перфектните двойки. Ноа Солскяер, Илайджа Солскяер и Карна Солскяер са техните три деца. Те непрекъснато се насърчават един друг.

Нетна стойност

Съобщава се, че нетното състояние на Оле Гунар е приблизително 80 милиона долара, като основният му източник на доходи е футболен мениджър.

Популярни Публикации