Шийн Дас- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Шийн Дас е индийска актриса. Шийн Дас е добре позната в Индия и сред феновете на индийското забавление с ролята си на Пуджа в телевизионния сериал Piyaa Albela (2017) и Shaadi Ke Shiyape. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Шийн Дас, гадже на Шийн Дас, нетна стойност на Шийн Дас, етническа принадлежност на Шийн Дас, и още

Бързи факти

Пълно име: Шийн Дас
Дата на раждане: 25 ноември 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: телевизионна актриса
Държава: Индия
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 33-24-34
Родно място Делхи, Индия
Националност индийски
Религия индуизъм
образование Обществено училище Vishwa Bharati, Университет Sikkim Manipal, Университет Guru Gobind Singh Indraprastha
баща Бхарат Дас
Майка Савита Дас
Братя и сестри Свати Дас, Варун Бхат

Биография на Шийн Дас

Шийн Дас е родена в Делхи, Индия, на 25 ноември 1992 г. Към днешна дата тя е на 28 години. Бхарат Дас е нейният баща, а Савита Дас е нейната майка. Свати Дас беше нейната по-голяма сестра, а Варун Бхат беше неин по-малък брат. Тя е от индийски произход и практикува индуизъм. Според астрологията тя е зодия Стрелец. По същия начин тя е член на кастата Маулика Каяста.

Що се отнася до нейното образование, тя посещава държавно училище Vishwa Bharati в родния си град. Освен това тя получава бакалавърска степен от университета Sikkim Manipal в Ню Делхи. След това тя продължава образованието си в университета Guru Gobind Singh Indraprastha. През 2007 г. завършва там специалност масова комуникация.Височина и тегло на Шийн Дас

Шийн има способността да запечата образа на актрисата с красивото си лице и завладяваща личност. Тя стои на респектиращите 5 фута и 6 инча височина. По същия начин тя тежи 52 килограма. Освен това общите й измервания на тялото са 33 инча през гърдите, 24 инча през талията и 34 инча през бедрата. Очите й са черни, както и косата.

кариера

Шийн има силна страст към актьорството от дете. Тя се е появявала в различни програми по различни поводи. Тя се състезава в Yamaha Fascino Miss Diva Universe Delhi по време на пътуването си. Шийн започва актьорската си кариера през 2015 г. с телевизионния сериал Yeh Hai Aashiqui, сбъдвайки мечтата си да стане актриса.

Тя изобрази героя „Арзу“ в сериала. По-късно тя се появи в „Silsila Pyaar Ka“. Повратната точка в стремежа й да се утвърди като актриса дойде през 2017 г., когато й беше предложена главната роля в друг телевизионен сериал, Piyaa Albela.

Освен това тя се появява в други телевизионни сериали, включително „Dadi Amma... Dadi Amma Maan Jaao!“ и „Indiawali Maa. Тя също участва в различни проекти. Въпреки това тя продължава да се появява във филми. Тя също така е сътрудничила на хранителни добавки Nutrabox.

Нетната стойност на Шийн Дас през 2022 г

Според онлайн източници, Нетната стойност на Sheen Dass се оценява на около милион щатски долара към 2022 г. Освен това е носителка на множество награди. През 2017 г. тя спечели наградата на ITA за най-добра актриса на наградите Zee Rishtey.

Sheen Dass Гадже, запознанства

Тя е в състояние да плени сърцата на милиони хора чрез външния си вид и актьорските си способности. Тя обаче остава неомъжена. В интернет няма информация за сериозните й връзки с други хора във времето. В интернет обаче имаше слухове за връзката й с Акшай Мхатрел. Освен това Акшай е телевизионен актьор.

Въпреки това нито един от двамата актьори не го е приел публично. В Piyaa Albela Акшай беше нейната колежка. Освен това тя не е въвлечена в никакви противоречия. По отношение на сексуалната си ориентация тя е хетеросексуална.

Популярни Публикации