Сиги Шмид- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Зигфрид Шмид , разговорно наричан Сиги Шмид, е роден в Германия американски футболен мениджър. Сиги Шмид е най-известен с работата си с футболните клубове Сиатъл Саундърс и Лос Анджелис Галакси.

Бързи факти

Пълно име: Сиги Шмид
Дата на раждане: 20 март 1953 г
Възраст: 68 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Дата на смъртта: 1 януари 1970 г
Пол: Мъжки
Професия: немски футболен треньор
Държава: Германия
Семейно положение: женен
Съпруга Валери
Заплата 105 000 долара
Родно място Тюбинген, Германия
Националност западногермански
баща Фриц
деца четири

Биография на Зигфрид Шмид

Сиги Шмид е роден в Тюбинген, Западна Германия, на 20 март 1953 г. под знака на Риби. Пълното му име е Зигфрид Шмид. Когато се ражда, родителите му са Фриц и Дорис. Той се премества в Съединените щати с родителите си, когато е на четири години. Въпреки че е живял в Америка през по-голямата част от живота си, той говори немски у дома.

По същия начин той завършва основното и средното си образование в Съединените щати, въпреки многобройните неуспехи поради ограниченото му владеене на английски език. По същия начин той получава бакалавърска степен по икономика и след това магистърска степен по бизнес администрация. Той също така е работил осем до девет месеца като дипломиран експерт-счетоводител (CPA) след дипломирането си.Като дете Сиги прекарваше всяко лято в родната си Германия, където играеше футбол с местните деца. Въпреки желанията на родителите му той да преследва мениджърска кариера, той избра футбола и се справи отлично.

  Възраст на Сиги Шмид

Сиги Шмид

Смъртта на Зигфрид Шмид

За съжаление той почина на 25 декември 2018 г. в медицинския център на Роналд Рейгън на UCLA в Лос Анджелис, Калифорния.

кариера

Сиги Шмид започва професионалната си футболна кариера през 1972 г., след като се записва в UCLA. До 1975 г. той беше титулярен полузащитник на Бруинс. UCLA Bruins успяха да претендират за второто място за първите два сезона след пристигането му.

По-късно през последната си година през 1975 г. той е назначен в отбора на All-Far-West. Той завърши кариерата си в UCLA на 11-то място за всички времена по асистенции.

През 1975 г. той започва да тренира в гимназията Bishop Montgomery и по-късно става съосновател на South Bay Vikings. От 1977 до 1979 г. той работи като помощник-треньор в UCLA под ръководството на Стив Гей. Той е обявен за главен треньор след напускането на Гей през 1980 г. През 1984 г. списание Soccer America го обявява за Треньор на годината. Той беше главен треньор в UCLA от 1989 до 1999 г.

След това той е назначен за главен треньор на Лос Анджелис Галакси от Мейджър Лийг Сокър през 1999 г., позиция, която заема до 2004 г. Той завършва кариерата си с Лос Анджелис Галакси с общ рекорд от 79–53–32 и рекорд след сезона от 16–7–3. През 2009 г. той беше назначен за встъпителен треньор на ФК Сиатъл Саундърс. По същия начин той напусна клуба през 2016 г., когато помощник-треньорът Брайън пое поста и продължи да работи за ESPN като студиен анализатор. Сиги беше назначен за нов треньор на LA Galaxy на 27 юли 2017 г. Той напусна Галакси през септември 2018 г. след труден сезон.

Зигфрид Шмид Нетна стойност

Сиги Шмид е спечелил значителна сума пари и голямо уважение през цялата си треньорска кариера. Точната заплата на Сиги Шмид не е известна, но според ZipRecruiter средната заплата на футболен треньор в Америка варира между 11 500 и 105 000 долара.

Като професионален футболен треньор на един от най-известните американски футболни клубове, той печели доста шестцифрени суми. Освен това се оценява на нетна стойност на повече от един милион долара, благодарение на дългата му и ползотворна треньорска кариера.

  Сиги Шмид нетна стойност

Сиги Шмид

Зигфрид Шмид Съпруга, брак

Сиги Шмид е женен за Валери Шмид за дълъг период от време. Той не е споделил никакви подробности за сватбения им ден, така че това е непълен разказ. Сиги Шмид и съпругата му Валери са родители на четири деца: трима сина (Кърт, Ерик и Кайл) и една дъщеря (Лейси).

Популярни Публикации