Siew Pui Yi- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Сю Пуй И е един от най-известните модели на социални медии. Тя спечели огромно признание в сайтове като „Tumblr“ и „Instagram“. Започвайки кариерата си като тийнейджър модел, тя вече има над 9,6 милиона последователи в своя акаунт в „Instagram“. Настройте биографията и проучете повече за Уикипедия, биография, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти за това.

Siew Pui Yi Възраст

Siew Pui Yi е родена на 28 май 1993 г. Тя е на 27 години към 2021 г. Тя е от американска националност и принадлежи към смесен етнос. Нейният знак на раждане е Близнаци. Тя е родена в САЩ. Имената на баща й и майка й не са известни. Тя също има братя и сестри. Що се отнася до образованието, тя е добре образована.

Бързи факти.

Истинско име Сю Пуй И
Псевдоним Вижте
Известен като Звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 28 май 1993 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 200 000 долара

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Siew Pui Yi? Тя стои на височина 5 фута 5 или 1,65 м . Тя тежи около 55 кг или 121 фунта . Има красиви тъмнокафяви очи, а косата й е руса. Какви са телесните мерки на Siew Pui Yi? Тя често развълнува феновете си, като споделя снимките си на модел в Instagram и изглеждаше нетърпелива да изрази признателността си за поредицата си от моментни снимки. Размерът на тялото му е 34-28-40 инча. Тя носи чашка сутиен 34 C.Siew Pui Yi Гадже

Кой е гаджето на Siew Pui Yi? Тя е необвързана и е много фокусирана върху кариерата си. Предишната й история на запознанства също е неизвестна.

  Инфографика за биография на Siew Pui Yi

Биография на Siew Pui Yi

Кариера и нетна стойност на Sew Pui Yi

Каква е нетната стойност на Siew Pui Yi? Тя също работи за създаване на кариера като актриса в развлекателната индустрия. Нетното състояние на Siew Pui Yi се оценява на повече от 200 000 долара. (ЩАТСКИ ДОЛАР) . Винаги щяха да обикалят и да си навлекат неприятности за това, въпреки борбената и сериозна среда. Те често копират и имитират своите приятели и другите около тях, имитирайки стила им на ходене или гласовете им. В крайна сметка те решиха да запишат някои от тези моменти на камерата.

Siew Pui Yi Факти

  • Siew Pui Yi поставя началото на обещаваща кариера с нарастващо присъствие в социалните медии и е сила, с която трябва да се съобразявате!
  • Освен че има едно от най-горещите тела, Siew Pui Yi е неустоимо привлекателна.
  • Тя има остри черти и красива кожа.
  • Много млади жени я смятат за пример за подражание и спазват стриктно диетата и дневния й режим. Тя е благодарна на феновете си и на мъжкото внимание, което получава.
  • Но тя работи много усилено, за да се поддържа във форма, защото работата не е лесна, така че прекарва около 2 часа на ден, тонизирайки тялото си.

ЧЗВ

Кой е Siew Pui Yi?

Siew Pui Yi е модел и влиятел в социалните медии

На колко години е Siew Pui Yi?

Към 2021 г. Siew Pui Yi е на 27 години.

Колко висок е Siew Pui Yi?

Siew Pui Yi стои на височина 5 фута 5 инча.

кой се среща със Siew Pui Yi?

Тя пази личния си живот много личен, така че няма информация за нейния приятел и история на запознанства.

Каква е нетната стойност на Siew Pui Yi?

Нетната стойност на Siew Pui Yi е около 0000

Популярни Публикации