Сиена Физ - възраст, нетно състояние, височина, гадже, кариера, етническа принадлежност

Сиена Физ е YouTube сензация от Обединеното кралство. Сиена Физ може да бъде намерена във всички канали на членовете на семейството й в YouTube, както и в нейния собствен. Тя също е в Instagram, но не изглежда да е активна в други платформи. Научете повече за нетната стойност на Сиена Физ, възраст, биография, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера

Бързи факти

Пълно име: Сиена Физ
Дата на раждане: 16 септември 2011 г
Възраст: 9 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, личност в социалните медии
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Мръсно-руса
Националност британски
баща Дарън
Майка Джорджи
Братя и сестри Три (Миа, Карма, Коа)
Youtube Сиена Физ в Youtube
Instagram Сиена Физ в Instagram

Sienna Fizz Възраст и ранен живот

Сиена Физ е родена на 16 септември 2011 г. и сега е на 9 години. Що се отнася до семейството й, Сиена има трима братя и сестри: Миа, Карма и Коа. По същия начин имената на родителите й са Джорджи и Дарън. Семейството й също често е представяно в канала им в YouTube, Family Fizz.

Майката на Сиена има китайски произход, тъй като нейният прадядо е бил китаец. Освен това сестра й Миа има различен биологичен баща от останалите, което няма отношение към връзката им като семейство Fizz!Сиена Физ все още не е разкрила нищо за своето образователно пътуване. Въпреки това, като се има предвид нейната възраст, можем да приемем, че Сиена е в началното училище, освен ако не реши да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се съсредоточи върху кариерата си.

Височина и тегло на Сиена Физ

Колко висока е Сиена Физ? Измерванията на тялото на Сиена Физ в момента не са налични. Нейният ръст, тегло, размер на роклята, размерът на обувката, измерванията на гърдите, талията и ханша и т.н. в момента не са налични.

Въпреки това, тъй като Сиена е още малко дете, нейните статистически данни за измерванията на тялото ще варират в продължение на много години напред. Тя все още е в процес на развитие и растеж, така че нейните данни ще продължат да се променят дълго време. Сиена също има мръсна руса коса и лешникови очи.

  Сиена Физ

Сиена Физ (Източник: Instagram)

кариера

Сиена Физ е звезда от хитовия YouTube сериал Family Fizz. Тя е добре позната, както и цялото й семейство, благодарение на каналите им в YouTube. Техният популярен канал в YouTube включва подходящи за семейството влогове, глупави предизвикателства и друго съдържание. Те имат над 480 000 абонати и продължават да растат. Сиена се появи в Little Big Shots през 2018 г.

Родителите на Сиена започнаха своя канал в YouTube като Vegan Kid TV през юли 2014 г., но по-късно го преименуваха на Family Fizz, за да включват игри. Сиена също има свой собствен канал в YouTube, наречен Super Sienna. Този канал е посветен на съдържание, свързано с игри. По същия начин Сиена и нейната сестра Миа споделят вторичен канал, известен като Fizz Sisters. Сиена, подобно на Бетани Бейтс, е английска звезда в YouTube.

Нетната стойност на Сиена Физ 2022 г

Колко е нетната стойност на Сиена Физ? Преместване на, Нетното състояние на Сиена Физ е около 0 000 към 2022 г. Те все още се преглеждат. Независимо от това, на такава млада възраст, този младеж може да печели пари чрез своите видеоклипове в YouTube, сътрудничество, партньорства, одобрения на марки и други дейности, генериращи приходи.

Сиена Физ Гадже и срещи

С кого се среща Сиена Физ? Въпреки младата си възраст от девет години, Сиена Физ очевидно е необвързана и няма романтични връзки. Но това не означава, че тя няма да има такъв в не много далечното бъдеще!

Също така, знайте за Нетна стойност на Kenna Dunham, възраст, биография, съпруг .

Популярни Публикации