Сидни Мей - нетно състояние, възраст, гадже, етнос, височина, кариера

Сидни Мей е американска TikTok звезда, личност в социалните медии, модел, предприемач и лице на Instagram. Тя стана известна чрез креативните си видеоклипове в Tiktok, в които създава кратки клипове, скечове и музикални монтажи за своите фенове.

Зашеметяващата й визия привлича все повече последователи в профилите й в социалните мрежи. Освен това тя е предоставила всички свои основни връзки за публиката в Linktree. Нека ви кажа, че тя има собствен канал в YouTube, но не е качвала никакви видеоклипове от април 2021 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Сидни Везина.
Популярно име Сидни Мей
Дата на раждане 17 август 2003 г.
Възраст (към 2020 г.) 17 годишен.
Място на раждане Съединените щати.
Живея в момента Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
Етническа принадлежност кавказка.
Националност Американски.
Професия Tik Tok звезда, модел и личност в социалните медии.
Нетна стойност 5-7 милиона щатски долара (приблизително).
Религия християнството.
Цвят на косата Светлокафяво.
Дължина на косата Среден.
Зодия Лео.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг
Отличителни черти Стройно и извито тяло, къдрава коса, светла.

Биография на Сидни Мей

Сидни Мей е родена в Съединените щати на 17 август 2003 г. Научихме от няколко източника, че в момента тя живее в Лос Анджелис, Калифорния. Рожденият й ден попада под хороскопа Лъв.Мей ще навърши двайсет години през април 2021 г. Тя ще ходи на училище според възрастта си. Тя не разкрива името на институцията. Освен това тя учи танци в продължение на 5 години като дете. В гимназията тя също играе волейбол. Тя е изключително активна ученичка, която участва в училищни дейности.

Младата тиктокерка не разкрива много за родителите си, но често снима с тях. Тя публикува видео в TikTok с членовете на семейството си на 27 март 2020 г. Феновете й бяха изключително щастливи да видят родителите й.

Везина има късмета да има баща и майка, които предвиждат и посрещат всички нейни нужди. Тя е от американска националност и принадлежи към кавказката етническа група.

  Сидни Мей

Sydney May Height (Източник: Pinterest)

Сидни Мей Гадже, Запознанства

Тя е красива и интелигентна млада дама който натрупа голяма фен база за кратък период от време. Феновете й се интересуват да научат за любовния й живот и връзки. Сидни не е поела официални ангажименти по отношение на приятеля си. Според акаунтите й в Instagram и TikTok тя все още е необвързана.

Освен това се говореше, че е в романтична връзка с Брайс Хол, тъй като тя качва множество видеоклипове с него. Това не продължи дълго, тъй като тя го смята за свой по-голям брат, според публикация в социалните й мрежи.

кариера

Мей става добре известна в страната в резултат на своите видеоклипове в TikTok. През август 2019 г. тя създаде акаунта „sydneyvmay“ и започна да публикува видеоклипове. Тя има 2,2 милиона последователи в своя акаунт в Instagram към април 2021 г. Сидни създава видеоклипове с танци, предизвикателства, популярни песни, кратки истории, фотосесии, синхронизиране на устни и други дейности.

Тя също си сътрудничи с други звезди на TikTok като Mision Valor, Charli D’Amelio и други. Клиповете й са гледани хиляди и милиони, а феновете й ги обожават.

Освен това тя създаде свой едноименен канал в YouTube на 22 март 2020 г., но в този акаунт не са качени видеоклипове. Тя сподели всички важни връзки в „Linktree“.

Sydney May Net Worth

Сидни Мей печели много пари от нейните спонсорства и реклами. Тя изкарва приличен живот от своите видеоклипове в TikTok. Тя печели между и k на публикация в Instagram (приблизително). Нейната нетна стойност се оценява на приблизително 5-7 милиона долара.

Любопитни факти

  • Тя се наслаждава на летния сезон, като подписа снимка с надпис WHERE TF DID SUMMER GO?
  • Сидни обича да се мотае на различни места.
  • Тя започна да използва Instagram на 9 август 2019 г. и има 323 000 последователи (към 20 април 2021 г.) за малко повече от година и половина.
  • Нейният Instagram е пълен със зашеметяващи изображения и фотосесии.
  • В края на 2019 г. Мей сложи брекети, за да изправи зъбите си.
  • Тя комерсиализира различни маркови продукти, особено дамски чанти и портмонета.
  • Везина има куче хъски, с което прекарва много време в игри.
  • Тя се радва да има най-съвременните технологии със себе си.

Популярни Публикации