Сидни Елън Бърнард- Уики, възраст, биография, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Сидни Бърнард е производител от САЩ. Сидни Бърнард е добре известна с романса си с актрисата Джоди Фостър.

Бързи факти

Пълно име: Сидни Елън Бърнард
Дата на раждане: 30 март 1953 г
Възраст: 68 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Продуцент
Държава: елен
Височина: 0 фута 5 инча (0,13 м)
Семейно положение: развод
Развод Джоди Фостър
Нетна стойност 500 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Братя и сестри Дъстин Бърнард
деца Чарлз Бърнард Фостър, Кит Бърнард Фостър

Биография на Сидни Елън Бърнард

Сидни Бърнард е родена в САЩ на 30 март 1953 г. Сега тя е на 68 години. Няма информация за имената на нейните родители. Тя е от кавказка етническа принадлежност. Дъстин Бърнард е братът на Сидни. Работи като началник производство. Няма налична информация за нейните академични постижения.

Височина и тегло на Сидни Елън Бърнард

Сидни Бърнард стои 5'1' висок. Тя също тежи около 58 кг. Тя също има кафяви очи и руса коса.кариера

Сидни започва кариерата си като продуцентски координатор през 1990 г. Работи по телевизионния филм „A Mom for Christmas“. По същия начин тя работи като продуцентски координатор на филми като „Sommersby“, „L.A. Story“ и „Yesterday’s Hero“. Тя също продуцира телевизионни филми като „Spinning Boris“, „Ratz“ и „A GirlThing“.

Сидни беше и продуцентски мениджър на филми като „The L Word“, „Roswell“, „Family Prayers“, „Off the Map“, „Bean“, „Loch Ness“, „Ruby Jean and Joe“ и други. Като супервайзър на продукцията, нейният филм „Клиентът“ (1994) има успех в боксофиса, събирайки 117 615 211 долара.

Джоди Фостър започва актьорската си кариера на тригодишна възраст. Тя се появи в телевизионна реклама за определена марка лосион за слънце. Нейният герой беше Coppertone Girl. „Наполеон и Саманта“ е първият й филм (1972). Тя също така е получила две награди 'Оскар' и три награди 'Златен глобус'. Джоди също е режисирала епизод от „Приказки от тъмната страна“.

Нетно състояние и доход на Сидни Елън Бърнард

Сидни има просперираща кариера. Тя е натрупала както слава, така и богатство. В резултат на това нетната й стойност е приблизително 500 000 долара. Нейният бивш партньор, Джоди, има нетна стойност от около 100 милиона долара.

Сидни Елън Бърнард Съпруг, брак

Джоди Фостър беше съпругата на Сидни Бърнард. Двамата се запознават на снимачната площадка на „Сомърсби“ през 1992 г. Двойката има две прекрасни деца. Джоди Фостър роди и двете си деца. През 1998 г. те посрещнаха Чарлз Бърнард Фостър, а през 2001 г. те посрещнаха Кит Бърнард Фостър. За съжаление, бракът приключи през 2008 г. след четиринадесет години брак.

Тя мълчи оглушително за личния си живот след развода. В резултат на това няма информация дали е свободна или има връзка. Бившият й партньор Джоуди вече е женен за фотографа Александра Хедисън.

Популярни Публикации