Сидни Чейс- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Сидни Чейс е американски моден модел, личност в Instagram, инфлуенсър в социалните медии и предприемач. Тя е известна в цялата страна с невероятните си фотосесии. Сидни е работила като модел за редица известни марки и агенции за модели.

Тя също работи като модел на Instagram. Нейният акаунт в Instagram има над 27,7 хиляди последователи към април 2021 г. Сидни Чейс нашумя през април 2021 г., след като заяви в подкаста No Jumper, че е имала връзка с Тристан Томпсън (гаджето на Клои Кардашиян) през януари 2021 г.

Според източници Чейс е публикувала в своя акаунт в TikTok в понеделник, 26 април 2021 г., че слуховете за Тристан са верни. Тя също така разкри, че са общували, когато Тристан й изпратил съобщение за интервюто. Прочетете тази статия, за да научите повече за историята на Сидни Чейс и последните противоречия.Бързи факти

Пълно истинско име Сидни Чейс.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Професия Модел.
Дата на раждане 1998 г.
Място на раждане Съединените американски щати.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност 0K-900K (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.

Биография на Сидни Чейс

Сидни Чейс е родена през 1998 г. от родителите си в Съединените американски щати. Чейс не разкрива точната си дата на раждане пред пресата. Сидни Чейс е на 23 години, според източници (към 2021 г.).

Тя има интерес към моделирането и актьорството от дете. Според източници Сидни е завършила средното си образование в близкото частно училище. След това тя започва да работи върху кариерата си на модел. Сидни Чейс, според източници, е от смесен етнос. Няма точна информация за нейното семейство.

Според източници тя е родена в добре установено семейство. Баща й (името не се споменава) е собственик на бизнес, а майка й е майка, която си стои вкъщи. Сидни прекарва детството си в Съединените щати, играейки с братята и сестрите си.

  Сидни Чейс

Сидни Чейс (Източник: Instagram)

кариера

Сидни Чейс започва кариерата си като модел. Първоначално тя работи като модел на свободна практика. В крайна сметка тя подписа договори за моделиране с различни агенции за модели.

Според източници тя също прави допълнителни пари чрез акаунта си OnlyFans. Нека ви кажа, че нейната страница OnlyFans има месечна абонаментна такса от ,99.

Нетната стойност на Сидни Чейс 2022 г

Колко е нетната стойност на Сидни Чейс? Сидни също е била модел за няколко компании за облекло и красота. Тя натрупа значителна база от фенове в профила си в Instagram. Нетното състояние на Сидни Чейс се оценява на между 800 000 и 900 000 долара към октомври 2022 г.

Сидни Чейс Гадже и срещи

С кого се среща Сидни Чейс? Сидни Чейс разкри в интервю за подкаста No Jumper, че е имала връзка с професионалния играч от НБА Тристан Томпсън.

Тя също така заяви, че след като научил за интервюто, Тристан се свързал с нея един ден след рождения ден на дъщеря му. Според съобщения в медиите Сидни се извини за публичното разкриване на предишната си връзка с Тристан Томпсън.

Тристан е гадже на известния модел Khloé Kardashian, както и баща на прекрасна дъщеря на име True Thompson. Въпреки това няма информация за текущото състояние на връзката на Сидни Чейс.

Факти

  • Сидни Чейс също рекламира различни продукти в своите акаунти в социалните медии.
  • Тя също се е появявала в множество състезания и събития за моделиране.
  • Чейс е любител на пътешествията, който обича да посещава различни страни с приятелите си.
  • Известният фотомодел е любител на автомобилите.
  • Сидни Чейс е близка приятелка на Ерика Пери, участничка в American Idol.
  • В свободното си време тя обича да играе билярд.
  • Профилът на Sydney Chase в TikTok също натрупа значителна база от фенове.
  • Чейс също е модел на бикини.

Популярни Публикации