Сидни Чандлър и Луис Партридж са наказани заради разликата във възрастта им

Сидни Чандлър и нейният приятел, Луис Партридж, започнаха да се срещат по-рано тази година. Чандлър и Партридж се срещнаха за първи път на снимачната площадка на минисериала Sex Pistols, когато Чандлър беше на 25, а Партридж беше само на 17 години. Скоро след това двойката редовно е виждана заедно на обществени места. Двамата обаче изглежда не са започнали да се срещат, докато Партридж навърши 18 години. Чандлър сподели първата им обща снимка през септември 2018 г. След това, през май 2022 г., тя публикува друга снимка в Instagram на къмпинг, който имаше с Партридж, на който той отбеляза, Най-доброто време досега.

Феновете критикуват възрастовата разлика между Сидни Чандлър и Луис Партридж.

Видео на Чандлър, целуващ партньора си на премиерата на Sex Pistols в Лондон през май 2022 г., стана вирусно. Потребител на TikTok сподели видеото, критикувайки разликата във възрастта на влюбените гълъбчета.

Ще умра на този хълм. 18-26? не Луис ще стане на 19 след няколко дни? 19-26 все още са излезли. Тя го е срещала и познавала, когато е бил още дете, а връзката между възрастен и тийнейджър никога не е естествена!По различни причини обществеността последователно наказва тяхната седемгодишна разлика във възрастта. Според дебат в Reddit от май 2022 г. Чандлър е изчакал Партридж да навърши законната възраст от 18 години, за да могат да започнат да се срещат, докато го преследват много по-рано. Според изявлението актрисата го е убедила да изостави бившата си приятелка.

  Сидни Чандлър

Съобщава се, че актрисата от Енола Холмс е завела Партридж на почивка на различни скрити и отдалечени места и е била неприятна към последователите му. Наближаването на 30 никога не е изглеждало толкова ужасно. Жалко, че приятелите и семейството на пробивната звезда не са заинтересовани да го затворят. Възрастта на съгласие не го прави приемлив Публикацията продължи. Чандлър беше наречена 'непо дете', тъй като е дъщеря на холивудските актьори Кайл Чандлър и Катрин Чандлър.

Връзката между Сидни Чандлър и нейния приятел предизвика спорове.

Феновете се надпреварваха да споделят мислите си по темата в секцията за коментари на публикацията. Според един коментатор Чандлър го е наричал бебе и дете, докато е бил още на 17 години. Потребителят също така заяви, че актрисата не е направила нищо, освен да антагонизира и блокира засегнатите фенове, както и да публикува загадъчни съобщения. Тогава, изведнъж, той е на 18 и двамата се срещат. Тя е страховит човек и се надявам, че това е началото на нейното най-накрая публично излагане, а не само във фен сайтовете. Ако това оформяне не спре, ще се повтори проблема с Арън Тейлър Джонсън!!! коментира анонимен потребител

Това е изключително обезпокоително, не знам как хората в средата до края на двайсетте се чувстват толкова комфортно да се срещат с истински тийнейджъри, каза друг.

Друг човек каза, че Чандлър е 100% отвратителен, когато става въпрос за оформяне. Те също така казаха, че изглежда като фен фантастика, написана от един от неговите ревниви фенове, същите хора, които не се интересуват от хищническо поведение и просто биха осъдили всеки, с когото е бил. Потребителят каза още, че идеята, че Чандлър е принудил приятеля си да се раздели с бившата му приятелка, е нелепа.

  Сидни Чандлър

Виждал съм, че много жени правят това днес, преследвайки значително по-млади момчета, които НЕ са в тяхната възрастова група. Това е стандартно подстригване. Но защо тази щора изглежда е изпратена от завистлив фен или нещо подобно? коментира друг човек

Други фенове се съгласиха, че ако ролите на половете бяха разменени и мъжът беше по-възрастен, разликата във възрастта не би била проблем. Не е идеално, че едва пълнолетни деца се срещат с някого в средата на 20-те, но ми е трудно да изразя възмущение, когато рядко виждам съвпадащата ярост в другата посока. Оливия Родриго и Били Айлиш в сравними отношения ли са? каза фен

Популярни Публикации