Сид Уилсън- Wiki, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, етническа принадлежност

Сид Уилсън е известен американски диджей и бивш член на хеви метъл групата Slipknot. Като член на Slipknot и солов изпълнител, той е записал множество албуми. Работил е и за други артисти, като The Miami Vice Sound Crack. Уилсън може да се изявява и като рапър, пианист и клавирист. DJ Starscream, DJ и #0 са някои от сценичните му имена.

Бързи факти

Празнувано име: Сид Уилсън
Истинско име/пълно име: Сидни Джордж Уилсън
Пол: Мъжки
Възраст: 45 години
Рождена дата: 20 януари 1977 г
Родно място: Де Мойн, Айова, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,74 м
Тегло: 60 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): N/A
Запознанства/приятелка (име): N/A
Сид Уилсън гей ли е?: не
Професия: DJ и музикант
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Биография на Сид Уилсън

Сидни Джордж Уилсън е роден в Де Мойн, Айова, на 20 януари 1977 г. И двамата му родители са англичани. Въпреки това, няма много информация относно диджея. Не знаем много за образованието му, защото е започнал работата си, когато е бил само на 15 години.

Сид Уилсън Възраст, височина, тегло

Сид Уилсън е роден на 20 януари 1977 г. и към 2022 г. е на 45 години. Висок е 1,74 метра и тежи 60 килограма.  Сид Уилсън

кариера

През 1998 г. Сид Уилсън се присъединява към групата Slipknot. Едноименният албум на групата е издаден през 1999 г. Този запис става мултиплатинен. През 2001 г. участва в албума Iowa, който също има комерсиален успех. Vol 3.: (The Subliminal Verses), техният трети студиен албум, е издаден през 2004 г. През 2008 г. той издава албума All Hope Is Gone. Slipknot издадоха петия си студиен албум, 5: The Grey Chapter, през 2014 г. Последният им албум, We Are Not Your Kind, беше публикуван през 2019 г.

Първоначално той публикува SID през 2011 г. като SID. Repeat и Sexcapades of the Hopeless Robotic са следващите два издадени албума. Уилсън също е записвал компактдискове под псевдонима DJ Starscream. Starscream Throwback Mix е издаден през 1996 г. През 2003 г. той издава Full Metal Scratch-It и Abunaii Sounds – Tataku On Your Atama. През 2005 г. Уилсън издава Sound Assault. Новият лидер, това е Full Metal Jungle Vol. 1, и King of the Jungle Vol. 1 са сред предишните му албуми.

През 2012 г. Уилсън издава албума Wac Tape с The Miami Vice Sound Crack. Той издаде The Wac Tape през 2015 г. Той също така направи няколко изяви за други музиканти. Той участва в албума на Stone Sour през 2002 г. През 2004 г. той участва и в албума на Necro The Pre-Fix for Death. Освен това диджеят е работил по песни и за други изпълнители. Wait and Bleed, Before I Forget, Psychosocial, Snuff, The Devil in me и Unsainted са само някои от хитовите песни на Slipknot.

Освен това е имал възможността да се снима във филми и телевизионни предавания. Той участва в „Добре дошли в нашия квартал“ през 1999 г. През 2002 г. се появява в „Ролербол“. Уилсън се появи във филма 'Кървава баня' през 2016 г. След това той участва в екшън-трилъра 'Офицер Даун' по-късно същата година. Последната поява на Уилсън беше в музикалния драматичен телевизионен сериал Paradise City, който беше излъчен през 2021 г.

Нетната стойност на Сид Уилсън

Нетното състояние на Сид Уилсън се оценява на 12 милиона долара към юни 2022 г. Той може да спечели тези пари поради дългата си връзка със Slipknot. Slipknot са издали няколко албума и са продали милиони копия по целия свят.

Към 2019 г. групата е продала над 30 милиона албума по целия свят. Уилсън също е сътрудничил с други групи в албуми и е участвал в други известни изпълнители. Той дори се появява във филми и по телевизията и все още е известен DJ.

Сид Уилсън е посветил цялата си кариера на музиката. Той може да свири на различни музикални инструменти и се е появявал във филми и телевизионни предавания. Той никога не е споделял нищо за личния си живот и продължава да работи с други музиканти. Той без съмнение е отдаден човек, който е постигнал много в своята професия.

Съпругата на Сид Уилсън, брак

Сид Уилсън винаги е пазил нисък профил относно личния си живот. Той никога не е заявявал дали излиза или не е женен. Той е голям фен на Трансформърс, който дори има татуировки на Трансформърс по тялото си. Звукови ефекти, фонови шумове, драскане и звуци, подобни на ужас, са внесени от американския диджей, който винаги е бил фокусиран върху бизнеса си.

Популярни Публикации