Сибел Кекили- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Сибел Кекили е популярна немска актриса. Сибел Кекили е най-известна с ролята си на Шае в 'Игра на тронове' на HBO. Тя също така получи две награди Lola от Head-On и When We Leave.

Бързи факти

Пълно име: Сибел Кекили
Дата на раждане: 16 юни 1980 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Немски
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милиона – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 23-33
Родно място Хайлброн
Националност Немски
Религия атеист
образование Училище Фриц Улрих

Биография на Сибел Кекили

Сибел Кекили е родена в Хайлборн, Западна Германия, на 16 юни 1980 г. Тя ще бъде на 42 години през 2022 г. и ще бъде германска националност. Нейната религия е атеист, а зодията й е Близнаци, а етническата й принадлежност е близкоизточна, според рождената й дата.

Що се отнася до нейната семейна история, в момента няма налична информация за членовете на нейното семейство и други роднини.Сибел Кекили Образование

По отношение на образованието си, тя посещава Fritz-Ulrich-Schule в Германия. Освен това в момента няма информация за нейното образование.

Сибел Кекили Височина, Тегло

Що се отнася до външния вид, тя е висока 5 фута 1 инч и тежи 50 кг. По същия начин тя има чифт кафяви очи и черна коса. Измерването на талията й е 23 инча, бедрата й са 33 инча, а размерът на роклята й е 4US.

  Сибел Кекили

Сибел Кекили (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата си, Сибел Кекили започва кариерата си като актриса, появявайки се в редица телевизионни предавания. Тя също се появява в порнографски филми между 2001 и 2002 г.

По същия начин сценичното й име е Дилара. През 2002 г. тя е потърсена от кастинг директор в търговски център и я канят на прослушване. Тя спечели главната роля в Head-on след прослушване.

Филмът излиза през 2004 г. и има огромен успех сред публиката. По-късно, през 2006 г., тя се появява в турския филм „Завръщане у дома“ като съпруга на мъж, който е бил неправомерно арестуван и измъчван.

През 2006 г. тя спечели наградата за най-добра актриса на филмовия фестивал 'Златен портокал' в Анталия за филма.

По същия начин във филма „Последният влак за Аушвиц“ тя играе еврейка на път за концентрационния лагер Аушвиц (2006). Тя също се появи в When We Leave като Umay, млада туркиня, която напуска Истанбул през 2009 г., за да се върне при семейството си в Берлин.

През 2010 г. тя е избрана за ролята на Shae в „Игра на тронове“ на HBO, адаптация на романите на Джордж Р. Р. Мартин „Песен за огън и лед“. Тя обаче играе поддържаща роля в дългогодишния телевизионен криминален сериал Tatort, където по-късно става постоянен член на актьорския състав. По-късно същата година, след 14 епизода, тя напусна сериала Tatort.

Тя подкрепи организацията Terre des Femmes, която работи за прекратяване на насилието срещу жени, в допълнение към работата си като актриса.

Тя също така говори за насилието срещу жени на честване на Международния ден на жената през 2015 г. През същата година фондация „Фридрих Науман“ нарече Кекили автор на свободата за неговата реч.

Награди Сибел Кекили

Сибел Кекили спечели множество награди, включително Лола през 2004 г. за най-добра актриса във филма Head-On. През същия период от време тя получи наградата Bambi от Head-on като най-добра „падаща звезда“.

По същия начин тя получава наградата 'Златен портокал' за най-добра актриса за филма 'Прибиране у дома' (2006). Тя е печелила два пъти наградата 'Лола', последно през 2010 г. като най-добра актриса за филма 'Когато си тръгваме'. По същия начин тя получи наградата Tribeca за най-добра актриса в When We Leave през 2010 г.

Сибел Кекили Нетна стойност

Сибел Кекили е трудолюбива актриса, която вярва в упоритата си работа и е спечелила добър живот през цялата си кариера. Към 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на между 2 и 4 милиона долара.

Сибел Кекили Гадже, Запознанства

По отношение на сегашното й състояние на връзката, тя е необвързана и не излиза с никого. Тя, подобно на други известни актьори/актриси, иска да запази личния си живот в тайна. По същия начин няма налична информация за текущото й състояние на връзката.

Популярни Публикации