Сиан Фулър- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Сиан Фулър е тийнейджър вокалист, който се състезава в певческото състезание The Voice Australia. Тя присъства на събитието с по-големия си брат Джордан Фулър. Чрез пеенето си братята доминираха на сцената в понеделник вечер. Научете повече за възрастта, биографията, нетната стойност, височината, теглото и кариерата на Сиан Фулър.

Бързи факти

Пълно име Сиан Фулър
Псевдоним Неговата
Известен като певица
Рождена дата 2004/2005 година
Възраст 16 годишен, годишна
Хороскоп зодия Дева
Родно място Австралия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 50 кг
Измервания на тялото N/A
Националност австралийски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 100 хиляди щатски долара

Сиан Фулър Възраст и ранен живот

Сиан Фулър е роден през 2004 или 2005 г в Австралия. Реалната й възраст сега е 16 години. Нейната зодия е Дева. Сиан Фулър все още не е разкрила официално имената на родителите си, тъй като не получихме информация за нейното семейство. Знаем, че майката на Джордан и Сиан е инструктор по пеене, която постоянно подкрепя децата им във всички аспекти на живота им.

Височина и тегло на Сиан Фулър

Сиан Фулър е висок 5 фута 7 инча и тежи 50 килограма. Очите й са кафяви, а косата й е къдрава светлокафява. Тя привлича много внимание заради чертите и привлекателността си. Нямаме повече информация за физическите измервания на Сиан Фулър. Независимо от това, ние ще актуализираме нашата база данни възможно най-скоро.  Сиан Фулър

Сиан Фулър (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Сиан Фулър за 2022 г

Колко е Сиан Фулър нетна стойност? Сиан Фулър приблизителната нетна стойност е 0k към октомври 2022 г. Нейният основен източник на доходи е чрез нейната професия, която тя печели предимно чрез музикална кариера. Тя може също така да печели пари от реклами, спонсорства и други проекти.

кариера

Сиан Фулър не беше участник в The Voice. Тя дойде да види как свири 19-годишният й брат Джордан на 9 август. Соня Крюгер я покани на прослушване, след като откри, че Сиан също е вокалист. Соня се приближи до нея и я попита дали иска да се яви на прослушване, защото може да го направи. Сиан първоначално каза, че е само на 16 години и очаква с нетърпение да порасне малко. Соня й каза, че 12-годишен преди това е изпълнявал и е починал. Сиан реши да даде прослушването с подкрепата на Соня и разрешението на брат си.

Джордан, братът на Сиан, представи прочувствена версия на Падането на Хари Стайлс преди Сиан. Кийт Ърбан, Гай Себастиан, Рита Ора и Джесика Маубой обърнаха местата си. След Джордан, Сиан изпълни Bruises на Lewis Capaldi, която плени сърцата на всички. Подобно на брат си, тя можеше да обърне седалките на четирите треньори. Джордан в крайна сметка избра Гай Себастиан, докато Сиан се присъедини към отбора на Рита Ора.

Сиан Фулър Гадже и запознанства

Кой е гаджето на Сиан Фулър? Сиан Фулър е изключително млада и има малко време за любовни връзки. В едно от интервютата си тя каза, че не се интересува от връзка и е фокусирана изцяло върху академичната си и музикална кариера. Тя никога не е излизала с никого. По същия начин Сиан винаги е избягвал слуховете и скандалите и е поддържал нисък профил.

Също така, знайте за Адриан Худ (певец) Wiki, възраст, биография, родители .

Популярни Публикации