Shotzi Blackheart- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шоци Черно сърце е професионален кечист от Съединените американски щати, който в момента е подписал с WWE. Shotzi Blackheart беше нейното име в миналото. През 2020 г. тя получи наградата Breakout Star of the Year за усилията си през тази година. Тя също така спечели NXT Women's Tag Team Championship с Ember Moon веднъж.

Бързи факти

Пълно име: Шоци Черно сърце
Дата на раждане: 14 март 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 8
Щастлив камък:
Щастлив цвят:
Най-доброто съвпадение за брак:
Пол: Мъжки
Професия: WWE борец
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Запознанства Хесус Алфаро
Нетна стойност 200 000 долара
Заплата 120 000 долара
Родно място Окръг Санта Клара, Калифорния, Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Полски и филипински произход

Биография на Shotzi Blackheart

Ашли Луиз Урбански е родена в окръг Санта Клара, Калифорния, на 14 март 1992 г. Тя е 29-годишна жена. Според астролозите нейната зодия е Риби. Баща й и майка й остават неизвестни. Тя обаче заяви, че има двама бащи, които познава. Тя е натурализиран гражданин на Съединените американски щати с полски и филипински предци.

Ашли обаче наскоро потвърди, че баща й ще умре на 11 април 2021 г. Тя заяви, тя изясни.Научих за смъртта на баща ми вчера рано сутринта. Това е изключително тревожно. Виждам всички обмислени съобщения и ги оценявам изключително много, но просто съм твърде поразен, за да отговоря на всички тях.

Височина и тегло на Shotzi Blackheart

Ашли Луиз, известна още като Шотзи, е висока приблизително 5’6″ (168 см) и тежи приблизително 57 кг.

кариера

През 2021 г. една кечистка в момента се състезава в марката Smackdown. Тя направи своя дебют в Smackdown заедно с Tegan Nox. По същия начин преди това тя е печелила шампионата на AWS за жени и шампионата на EBPW за жени. Освен това тя беше обявена за победител в шампионата Phoenix of the RISE Championship.

Shotzi е професионален кечист от Съединените американски щати, който в момента е подписал с WWE. Shotzi Blackheart беше нейното име в миналото. През 2020 г. тя получи наградата Breakout Star of the Year за усилията си през тази година. Тя също така спечели NXT Women's Tag Team Championship с Ember Moon веднъж. Pro Wrestling Illustrated наскоро я класира като кечист номер 30 в PWI Women’s 150 за 2021 г.

Shotzi Blackheart Нетна стойност

Шоци Черно сърце е кечист от WWE с нетна стойност от приблизително 0 000 долара. Въпреки че печели по-голямата част от парите си чрез борба, тя също получава бонуси, надбавки и стимули от спорта.

Според източници, Missy Hyasshit печели приблизително 0 000 като основен доход от WWE. Събитията с плащане за гледане също са от полза за кечисти на WWE като Shotzi. Състезателка на WWE може да печели до 3 милиона долара годишно, според докладите. Беки Линч е най-високо платената спортистка с 3,1 милиона долара, следвана от Ронда Раузи с 2,1 милиона долара.

Shotzi Blackheart съпруг, брак

Докато преглеждахме социалните медии на Blackheart, не открихме доказателства, че тя има връзки или афери с някой от любовниците си. Пробивната звезда на годината за 2020 г. изглежда държи в тайна личния си живот.

Възможно е обаче борецът сега да се среща с Исус Алфаро и да пази връзката си в тайна. Кой знае какви изненади я очакват в бъдеще.

Pizza Cat използва Instagram, за да споделя свои изображения с приятели мъже и жени. Според профила й в Instagram тя обича да кара мотоциклети и да гледа филми на ужасите. Освен това тя се наслаждава на музиката на Елвис Пресли.

Популярни Публикации