Shirley Setia- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Шърли Фейтфул е певец от Индия, който се занимава с поп музика. Shirley Setia е популярна певица и автор на песни, която е най-известна със своя едноименен канал в YouTube, който включва кавъри на песни на популярни изпълнители. По същия начин тя е модел, актьор и танцьор. В тази статия ще научите за Възрастта на Шърли Сетия, височината на Шърли Сетия, гаджето на Шърли Сетия, нетната стойност на Шърли Сетия, етническа принадлежност на Шърли Сетия и др.

Бързи факти

Пълно име: Шърли Фейтфул
Дата на раждане: 02 юли 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Поп певец, автор на песни
Държава: Нова Зеландия
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Хитарт Шарм
Нетна стойност 7,2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 33-25-33 инча
Родно място Окланд
Националност индийски
образование университета в Окланд
баща Лоялен Радж
Братя и сестри Един брат (Шейн)

Биография на Шърли Сетия

Шърли Фейтфул е роден на 2 юли 1995 г. в Окланд, Нова Зеландия. Тя е на 26 години и е зодия Рак. Тя е от индийски произход и следва индуската религия.

Радж Сетия е името на баща й, но името на майка й сега не е налично. Освен това тя има брат на име Шейн. Бащата на Шърли е успешен бизнесмен, докато майка й е майка, която си стои вкъщи. Освен това Шърли заяви, че нейните предци произхождат от Даман, Индия. Тя поддържа близки отношения с членовете на семейството си и споделя техни снимки в акаунтите си в социалните медии.Шърли получава образованието и квалификацията си в Окланд, където посещава местна гимназия. След това се прехвърля в университета в Окланд, за да продължи кариера в търговията, където работи за кратко като стажант. По същия начин Сетия учи в Нюйоркската филмова академия.

Височина и тегло

Шърли Сетия е висока 5 фута 3 инча и тежи 50 килограма. Другите измервания на тялото на Setia, като гърдите, талията и бедрата, са 33-25-33 инча. Освен това Шърли има къса черна коса и тъмнокафяви очи. Тя е едновременно възхитителна и красива, както и притежава скъпа личност.

Нетната стойност на Шърли Сетия през 2022 г

Шърли Сетия има нетна стойност от ,2 милиона към 2022 г., според личността, а основният й източник на доходи е певческата й кариера.

кариера

Шърли Сетия си представяше да бъде успешна художничка в Мумбай. Тя не се интересуваше от музика като дете. Благодарение на родителите си тя израства, слушайки Lata Mangeshkar и Mukesh. Шърли Сетия също е отлична в науката. Искаше да стане космонавт, но се запали по счетоводството. Сетия обичаше музиката и никога не се отказа от нея.

Шърли Сетия винаги е искала публична кариера. Тя пееше за себе си, без официално обучение. Тя пееше хинди песни на родителите си. Шърли участва в онлайн състезание по пеене, предлагано от T-Series, голяма индийска музикална компания. Нейната привлекателна визия и красив глас спечелиха организаторите на състезанието.

След това Шърли придоби увереност и започна да изпълнява песни на хинди в своето село. Тя качваше в YouTube записи, на които пее вкъщи или сред природата.

Индийската публика прегърна Шърли Сетия. Тя се премества в Индия, за да преследва певческа кариера. Сетия работеше по радиото и споделяше видеоклипове в YouTube и аудиторията й нарастваше. Работила е с онлайн знаменитости от Обединеното кралство, САЩ, Индия и Канада. Тя също продължаваше да пее.

Шърли Сетия беше популярна в Индия. Тя преговаря с водещи индийски звукозаписни компании и е резервирана за турнета, изпълнения и сътрудничества. Роб Кейн от Forbes заяви, че Setia може да бъде следващата голяма певческа сензация на Боливуд. Шърли е наричана сензацията на Индия в YouTube и най-добрата международна изпълнителка в Нова Зеландия.

Shirley Setia спечели Музикант на годината на Outlook Social Media Awards и BIG Digital Sensation Award на BIG Golden Voice Awards Show. Setia обича Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor, KK и Lata Mangeshkar и желанието й е да пее за A R Rahman. Тя участва в YouTube FanFests през 2016 и 2017 г. в Мумбай.

Shirley Setia Гадже, Запознанства

Шърли Фейтфул е вероятно необвързана в момента и изглежда, че е по-загрижена за кариерата, живота и музиката си, отколкото за романтиката. Като алтернатива, Сетия може да е запазила личния и романтичния си живот личен и далеч от светлината на прожекторите и общественото внимание. По същия начин тя разкри, че се среща с Хитарт Шарм, инженер от университета в Оукланд. Освен това имаше слухове, че Шърли и Арман Малик се срещат, но те отрекоха слуховете и заявиха, че са просто приятели.

Популярни Публикации