Shima Kaes- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Шима Каес е известен холандски модел, бизнесдама, звезден партньор и медийна фигура. Тя стартира собствена компания за красота и грижа за кожата. Нейният магазин се нарича „Glow Lab Ibiza“. Тя предлага на своите клиенти най-доброто лечение и им помага да постигнат идеалната си кожа.

Бързи факти

Пълно истинско име Шима Каес.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден Ч/Б 1991-1994.
Възраст (към 2022 г.) Ч/б 28-31г.
Професия Предприемач, модел и медийно лице.
Родно място Холандия.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Частно училище в Холандия.
Квалификация Завършвам.
Националност холандски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Шима Каес Възраст и ранен живот

Шима Каес е роден в Холандия между 1991 -1994г . Нейният възрастов диапазон е 28-31 години, според това (до 2022 г.). Основното си образование получава в частно училище в родния си град. Тя също се записва в престижна институция за допълнително образование. Направихме много изследвания на нейната образователна история, но тя не е разкрила нищо за това в момента.

Височина и тегло на Shima Kaes

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шима Каес е висок 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Шима Каес

Шима Каес Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Shima Kaes? Известната предприемачка и семейството й водят луксозен начин на живот. Тя живее в красива къща и има кола. Освен това тя купува дрехи изключително от луксозни търговски центрове. Нейните източници на доходи включват моделиране, бизнес и социални медии. Нетната стойност на Shima Kaes се оценява на 1 милион USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Тази зашеметяваща жена е модел и предприемач. Открихме, че тя е главен изпълнителен директор на „Glow Lab Ibiza“, след като разгледахме нейните профили в социалните медии. Тя дава най-добрата терапия на жените, за да получат желаното лице и кожа. Освен това тя е главен изпълнителен директор на Ibiza 24*7 Solutions. В допълнение, Kaes е посланик на марката за марката „Drop 4 Drop“. Снимките й на модел могат да се видят в акаунтите й в социалните медии. Тя също е позирала за различни компании и модни дизайнери.

Shima Kaes Гадже и срещи

С кого се среща Шима Каес? Шима е зашеметяваща и прекрасна млада дама. Според сведенията тя е имала връзка с Джони Де Мол, известен холандски актьор. В присъствието на членове на семейството си двойката също се сгоди. За съжаление двойката прекрати годежа си само след месец.

Шима отмени годежа си поради суровата личност на Джони. Тя заведе дело срещу Джони през 2020 г., обвинявайки го, че я е удушил, удрял и ритал. Джони Де Мол пък категорично опроверга всички обвинения. Твърди се, че Shima е загубил делото, въпреки че това не е потвърдено от официални власти.

Популярни Публикации