Shia LaBeouf- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруга, Кариера

Шайа Лабьоф е актьор, режисьор, изпълнител и режисьор от Съединените щати. Shia LaBeouf е най-известен с ролите си в шоуто на Disney Evens Stevens, Project Greenlight, Lawless и франчайза Transformers, наред с други неща. Научете повече за нетната стойност на Shia LaBeouf, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, приятелката, височината, теглото, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Шайа Лабьоф
Дата на раждане: 11 юни 1986 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, режисьор, режисьор, артист
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Развод Миа Гот
Нетна стойност 35 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 32-26-32 инча
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Cajun френски произход
Религия еврейско-християнска
образование Пиърс Колидж, Луизиана
баща Джефри Крейг Лабьоф
Майка Шайна Саиде
Twitter Шиа ЛаБьоф в Twitter
Instagram Шая Лабьоф Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Шайа ЛаБьоф
IMDB Шайа Лабьоф IMDB
Седмица Уики на Шая ЛаБьоф

Възраст и ранен живот на Шая ЛаБьоф

Shia Saide LaBeouf е роден на 11 юни 1986 г. В момента той е на 34 години и е роден под знака на Близнаци. Той е родом от Лос Анджелис, Калифорния, и е израснал в квартала Echo Park. Шиит е израснал в разнообразно семейство от смесени етноси. Освен това родителите му са Шайна (по баща Саиде) и Джефри Крейг Лабьоф. Той е единственото дете на родителите си.

Майката на Шиа е бивша танцьорка и балерина, която сега е визуален артист и дизайнер на дрехи и бижута. По същия начин баща му е ветеран от войната във Виетнам, който е работил като цирков клоун, продавач на шишарки и стендъп комик. Майката на Шиа е еврейка, а баща му е каджунски френски християнин.Шиит също беше кръстен и имаше церемония Бар Мицва в църквата Angelus. Той също е посещавал християнски лагер и фамилията му произлиза от Szaja, полската версия на еврейското Yeshayahu (Исая), което означава, че Бог е спасение. Шиите също се идентифицират като евреи и твърдят, че са израснали около двете страни.

Образование на Шиа ЛаБьоф

По време на академичната си кариера Шиа посещава 32nd Street Visual and Performing Arts Magnet в Лос Анджелис (LAUSD) и гимназия Александър Хамилтън. Въпреки това той получава по-голямата част от образованието си от своите учители. След това той отиде в Pierce College, за да продължи образованието си.

Височина и тегло на Шая ЛаБьоф

Колко висок е Шайа Лабьоф? Що се отнася до измерванията на тялото на Шайа Лабьоф, той е висок на 1,76 м (5'9′′) и тежи около 72 кг. Освен това измерванията му на гърдите-талията-ханша са приблизително 32-26-32 инча. Освен това размерът на роклята, обувките, бицепсите и други измервания не са налични. От друга страна, Шиа има лешникови очи и тъмнокафява коса.

  Шайа Лабьоф

Височината на Shia LaBeouf (Източник: Pinterest)

кариера

Шиа решава да преследва кариера като актьор по време на юношеството си. Има много истории за решимостта на шиите да се утвърдят. Според People Weekly той се яви на прослушване за Even Stevens, който след това информира всеки от младите хора, чакащи за прослушване, че е получил ролята. Това на практика сложи край на състезанието.

Even Stevens е шоу на Disney Channel, което катапултира Shia към славата. Неговата упоритост, необработен талант и харизма несъмнено му помогнаха да го издигне в челните редици на изгряващите звезди на Холивуд.

Шиа намери агент чрез телефонния указател и прекара две години в усъвършенстване на стендъп комедийното си изпълнение. На 12 години той изпълнява сини съчетания за възрастни. Той направи това в The Ice House, комедиен клуб в Пасадена. Шиа призна, че е бил изритан от всяко училище, което е посещавал, наред с други неща, поради прословутата си скверна уста. От друга страна, Shia повече от компенсира това с професионалния си стремеж.

Нетната стойност на Шайа ЛаБьоф 2022 г

Колко богат е Шайа Лабьоф? Нетното състояние на Шиа се оценява на около 35 милиона долара към 2022 г. Той печели пари, като играе, режисира и прави други неща.

Съпруга и брак на Шиа ЛаБьоф

Шиа Лабьоф женен ли е? Shia LaBeouf най-вероятно е необвързан в момента. Той беше женен мъж в един момент от живота си. Докато снима Нимфоманка през 2012 г., той се запознава със своята колежка и по-късно приятелка Миа Гот. Миа е известна английска актриса. Двойката се ожени на 10 октомври 2016 г. на церемония в Лас Вегас, ръководена от имитатор на Елвис. Въпреки това, източник разкри два дни по-късно, че двойката е имала церемония по обвързване вместо законен брак.

Shia обяви сватбата им в The Ellen DeGeneres Show по-късно същия месец. Двойката обаче се раздели и подаде молба за развод през септември 2018 г.

Предишните връзки на Shia LaBeouf включват FKA Twigs от 2018 до 2019, Sasha Lane от 2015 до 2016, Karolyn Pho от 2010 до 2012, Carey Mulligan от 2009 до 2010, China Brezner от 2004 до 2007 и Hilary Duff през 2002.

Популярни Публикации