Shereen Kumar- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, кариера, смърт

Шерин Кумар беше австралийска гражданка, модел, разходка на кучета, медийна личност и бизнесдама от Дурал, Сидни, Австралия. Шерин също беше известен модел. Работила е с редица местни компании и агенции за таланти. На страницата й във Facebook пише, че тя и партньорът й са работили в Mad Dogs и Englishmen Chatswood.

Бързи факти

Истинско име Шерин Кумар.
Професия Модел, разхождащ кучета, влиятелен човек в социалните медии, медийно лице и предприемач.
Възраст (към момента на смъртта) 43 години.
Причина за смъртта Убийство.
Рождена дата 1979 г.
Дата на смъртта 23 юли 2022 г.
Родно място Dural, Сидни, Австралия.
Място на смъртта Dural, Сидни, Австралия.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 500K-550K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Университетът на Западен Сидни.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Националност австралийски.
Религия Не се знае.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Шерин Кумар

Шерийн е родена от родителите си в Дурал, Сидни, Австралия през 1979 г. Тя е на 43 години, когато умира на 23 юли 2022 г. Шерийн има смесен етнически произход. Кумар беше добре образована жена. Открихме, че Шерин е завършила университета в Западен Сидни, след като разгледахме страницата й във Facebook. След това започва работа в бизнеса. Не само това, но Шерин беше и модел.

Височина и тегло на Шерин Кумар

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шерин Кумар е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Шерин Кумар

Нетната стойност на Шерин Кумар

Колко е нетната стойност на Шерин Кумар? Шерин направи много пари през цялата си професионална кариера. Печелила е и от Mad Dogs и Englishmen Chatswood. Не само това, но Кумар също печелеше пари от работа като модел. Нетната стойност на Shereen Kumar се оценява на между 0K и 0K. (приблизително).

кариера

Шерин беше надарена жена. Тя започва кариерата си като професионален модел. Не само това, но тя също така публикува изображения на модели в акаунтите си в социалните медии. Шерин е позирала за различни местни компании и периодични издания. Тя започва работа като разходка на кучета през март 2022 г. Била е и режисьор на Mad Dogs и Englishmen Chatswood.

Смъртта на Шерин Кумар

Шерийн почина на 23 юли 2022 г. на 43-годишна възраст. Нейният любовник, според нейните източници, е убил Ширийн. Трупът й е открит в гората на четири минути от дома й в Дюрал, според полицията в Дюрал. След известно време нейният любовник, 37-годишният Винсент Карлино, беше арестуван и обвинен в убийство от домашно насилие.

Според съобщенията Кумар е в неизвестност от сряда. Приятелят й е арестуван и обвинен в убийство в полицейския участък в Хорнсби. Много от най-близките приятели на Шерин отдадоха почит към нея в социалните медии. Розелин Том Пилай, един от най-близките приятели на Кумар, публикува няколко нейни стари снимки и й отдаде уважение на страницата си във Facebook. Шерин беше прекрасна и талантлива жена.

Съпруг и брак на Шерин Кумар

Кой е съпругът на Шерин Кумар? Gurpreet Beehan беше бившият съпруг на Shereen. Според нашето проучване, Gurpreet и Shereen са завършили университета в Западен Сидни. Тя се омъжи за Gurpreet, след като се срещаше с него известно време.

Шерин и Гурприт бяха благословени с две деца, момче и момиче. Тя сподели и снимки на децата си във Фейсбук. В крайна сметка тя се раздели със съпруга си. Тя обаче не посочи причината за раздялата си. Според Daily Mail тя е имала връзка с любовника си Винсент Карлино преди смъртта си. Те също са собственици на Mad Dogs и англичаните Chatswood. Карлино беше задържан по подозрение в убийството на Шерин при домашно насилие.

Популярни Публикации