Sheree Zampino- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруг, Височина, Instagram, Кариера

Шери Зампино е предприемач, телевизионна личност и готвач от Съединените щати. Шери Зампино стана известна като член на актьорския състав на VH1 риалити шоуто Hollywood Exes. По същия начин тя е добре известна като бившата съпруга на актьора Уил Смит. Научете повече за нетната стойност на Sheree Zampino, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Шери Зампино
Дата на раждане: 16 ноември 1967 г
Възраст: 55 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Предприемачи
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 4 фута 10 инча (1,47 м)
Развод Терел Флетчър
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Скенектади, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършил
баща Лес Зампино
деца две
Twitter Шери Зампино в Twitter
Instagram Инстаграм на Шери Зампино

Възраст и ранен живот на Шери Зампино

Шери Елизабет Зампино беше роден на 16 ноември 1967 г , и е 55 години . Нейната зодия е Скорпион, тъй като е родена в средата на ноември. Тя е родена в Скенектади, Ню Йорк, и е американска гражданка.

По същия начин, когато става въпрос за нейния етнос и религия, тя е от американски произход и се придържа към християнството. По същия начин Шери е родена от Лес Зампино, но няма налична информация за майка й. Баща й работеше в театрална компания в Ню Йорк, а майка му работеше във финансова институция.Шери също е завършила колеж, което говори много за нейното образование. Завършила е и модния технологичен институт с бизнес степен. Освен това тя винаги е искала да управлява собствена линия за модни аксесоари.

  Шери Зампино на възраст

Шери Зампино на възраст

Височина и тегло на Шери Зампино

Колко висока е Шери Зампино? Тази прекрасна дама е висока 4 фута 11 инча (58 инча). В медиите обаче няма информация за нейното тегло или друга жизненоважна статистика. По същия начин външният й вид разкрива, че има тъмна кожа, кестенява коса и тъмнокафяви очи.

  Шери Зампино

Шери Зампино с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Шери Зампино

Що се отнася до професията, Шери е най-известна като бившата съпруга на Уил Смит, американски актьор. По това време тя не беше много известна. След брака си тя се утвърждава като актриса и бизнесдама. Тя започва кариерата си в модата, след като завършва дипломата си по мода и предприемачество, тъй като е запалена по модата от дете.

По подобен начин Шери се премества в Лос Анджелис през 1987 г., за да продължи кариера в модния дизайн. По подобен начин в началото на 2000-те години тя се занимава с актьорство с няколко късометражни филма. Тя се появява като гост в редица телевизионни предавания. Шери, от друга страна, се появи в „Шоуто на Опра Уинфри“ през 2010 г. Най-забележителната й поява беше през 2012 г. в телевизионния риалити сериал на VH1 „Бившите Холивуд.“ В резултат на това тя стана знаменитост в своя собствено право.

Нетната стойност на Шери Зампино

Колко е нетната стойност на Шери Зампино? Шери е предприемач и знаменитост и нейната нетна стойност и приходи отразяват това. Тя сама по себе си е добре известна знаменитост. По същия начин тя е спечелила много пари и е спечелила много слава в резултат на кариерата си. По същия начин, Нетното състояние на Шери Зампино се оценява на около 6 милиона долара към октомври 2022 г. В медиите обаче няма информация за стойността на активите й.

  Шери Зампино нетуърт

Шери Зампино нетуърт

Състояние на връзката на Шери Зампино

С кого се среща Шери Зампино? Текущото състояние на връзката на Шери е, че тя е хетеросексуална и необвързана. В миналото тя беше добре известна с брака си с Уил Смит през 1991 г. По същия начин те се срещнаха на снимачната площадка на телевизионния сериал „A Different World“, докато бяха на гости на общ приятел. По това време тя посещаваше курс по моден дизайн. След това те се женят на 9 май 1992 г. и имат сина си Уилиард Кристофър Трей Смит III. След три години брак обаче те се разведоха. Уил и Шери също са добри приятели днес.

По време на връзката й с Уил Смит обаче тръгна слух, че той й изневерява с холивудския мениджър Бени Медина. Този слух беше разпространен от Алексия Аркет, американска актриса, която междувременно почина. Този слух обаче беше развенчан и се твърди, че връзката им е приключила, защото тя е нещастна, а не заради изневяра.

След това тя се омъжи за Терел Флетчър, бивш играч на американски футбол. Те се женят на 26 май 2007 г. и имат една очарователна дъщеря, Джоди Флетчър. Те обаче се разделиха след няколко години.

Социална медия

Sheree поддържа присъствие в социалните медии в Twitter и Instagram. Нейното име в Twitter е @Sheree Zampino и тя има 45,4 хиляди последователи, откакто се присъедини през август 2009 г. По същия начин, нейното име в Instagram е @shereezampino и тя има 323 хиляди последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Щастливият й камък е гранат.
  3. Нейният щастлив цвят е лилав.

Също така знайте за Maxine Feibelman Нетна стойност, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации