Sheetal Thakur - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шитал Тхакур е индийска актриса и победителка в конкурс за красота. Тя е добре известна с изявите си във фотосесии, музикални видеоклипове и филми. В началото на 2022 г. тя се появи в музикалното видео Ninja: Jinna Royi Ann. И сега тя е в тенденция в резултат на обявяването на брака си.

Бързи факти

Пълно истинско име Шитал Тхакур
Псевдоним Sheetal
Популярни за Нейният брак с боливудския актьор Викрант Маси
език английски, хинди
Зодия Скорпион
Националност индийски
каста Раджпут
Нетна стойност 4-5 Crore INR
университет Делхийски университет
Име на училище Средно училище St. Xavier’s a Senior, Чандигарх.
образование b.tech
Възраст (към 2022 г.) на 30 години.
Професия Актьор и модел
Дата на раждане 13 ноември 1991 г. (сряда)
Място на раждане Дарамшала, Химачал Прадеш
Сегашен адрес Мумбай

Възраст и ранен живот на Sheetal Thakur

Шитал е роден на 13 ноември 1991 г и е отгледан в Химачал и е от произход на Хамачли. Родителите й са местни жители на Химачал и тя е родена като по-голямата от другите двама братя и сестри на семейството. Sheetal е сега на 30 години и има солидно образование. Преди да стане актьор, тя е работила като инженер.

Г-жа Шийтал завършва гимназията St. Xavier’s Senior Secondary School в Чандигарх. След това тя посещава университета в Делхи, за да получи диплома по инженерство. Тя завършва с отличие университета в Делхи с бакалавърска степен по технологии. По време на юношеството си тя е очарована както от образованието, така и от представянето. И така, по това време тя се занимава с моделиране и се състезава в конкурсите за красота Femina Miss Himachal Pradesh. Тя не спечели първичната титла, но беше украсена с мис. Химачал Прадеш има прекрасна усмивка.Височина и тегло на Sheetal Thakur

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шитал Тхакур е висок 5 фута 7 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Шитал Тхакур

Sheetal Thakur Net Worth

Колко е нетната стойност на Sheetal Thakur? Кариерата на Sheetal започва през 2016 г. и тя все още работи в областта. Нетната й стойност се оценява на между 4-5 крори INR към октомври 2022 г. Тя все още не е снимала високобюджетни филми, но очакваме да изиграе главна роля в няколко високобюджетни филма в бъдеще.

кариера

Шийтъл придоби известност и започна да получава предложения за работа в късометражни филми и фотосесии в резултат на участието си в конкурса за красота Мис Химачал. Впоследствие тя започва да работи във второстепенни роли, а комерсиалната реклама й позволява да завърши дипломата си. След това тя започва работа като инженер в Havells Company, като същевременно работи и като модел.

Професията й обаче не я удовлетворяваше и затова тя реши да се отдаде на актьорска кариера. По онова време й е дадена възможност да работи в реклами за бизнеси като ICIC Bank, Homeshop18, Sony-Ericson, Airtel и други. Но едва през 2016 г. животът й се обърна с главата надолу, когато й беше предложена ролята на Сами във филма Bambukat. Това беше златният момент в живота й и тя изигра Сами наистина ефективно, което й помогна с много последващи възможности. През 2017 г. тя се появява във филма Да живее Бридж Мохан като героя Сими. В момента тя е добре позната фигура както в индустриите на Боливуд, така и в Полиууд. Участвала е и в музикални клипове.

Sheetal Thakur съпруг и брак

Кой е съпругът на Шитал Тхакур? Шийтал, която сега е блажено омъжена за Викрант Маси, му предложи брак през ноември 2019 г. Романсът на Шийтал и Викрант започна през 2018 г., когато Шийтал се появи с Викрант във филма Broken But Beautiful. И двамата се срещаха по това време. Викрант се появява във филми като Lootera, Dil Dhadkne Do, Half Girlfriend, Love Hostel и много други. В момента Викрант е на 37 години и е роден в Мумбай.

Популярни Публикации