shayarayne- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Tik Tok, Кариера

шаярайне е интернет личност от Съединените щати. shayarayne е най-известна със своите видеоклипове в TikTok. Тя също е добре позната в други социални медийни платформи. Научете повече за нетната стойност на shayarayne, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност, Tik Tok, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Шая Рейн
Дата на раждане: 03 май 1999 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Дом
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Националност американски
баща Скот
Майка Трейси
Братя и сестри една сестра
Twitter Шая Рейн Twitter
Youtube Шая Рейн Youtube
Instagram Шая Рейн Instagram

Shayarayne Възраст и ранен живот

Истинското име на Шая Рейн е Шая Рейн и тя е родена на 3 май 1999 г. Тя е родена и израснала в САЩ. Нейната зодия е Телец и е на 23 години. По отношение на семейната информация, тя има сестра, чието име не е разкрито. Имената на родителите й също са Скот и Трейси. Няма конкретика за нейния образователен опит.

Височина и тегло на shayarayne

Колко висок е shayarayne? Тя е прекрасна и мила млада дама. Тя има прекрасна и гореща фигура на тялото. Тя е висока 5 фута 2 инча и тежи приблизително 56 кг. Освен това, тя също има прекрасни големи очи, които са изключително привлекателни, както и дълга сатенена коса. В резултат на това тя има зашеметяващ чифт лешникови очи и кафява коса. Шая има симпатична личност. За съжаление, нейните допълнителни измервания на тялото в момента не са налични.Височината на shayarayne (Източник: Instagram)

Професионален живот и кариера

Шая е сензация в социалните медии, най-известна като звезда на TikTok. Тя е добре известна с енергичното си синхронизиране на устните и уникалното си чувство за стил. Тя изпълни и дует в TikTok с певеца Санни. Шая също е популярен стриймър на YouNow. Тя е привърженик на различни марки. Тя си сътрудничи с различни потребители.

Шая започна да използва Instagram през септември 2016 г. В резултат на това тя беше известна преди като „@whitegirl mocha“ в социалните медии. Тя също е добре известна със своите привличащи вниманието снимки и видеоклипове в Instagram. Тя също така сподели снимки в Instagram с другия си създател на TikTok Джаксън Крециох. Джордин Джоунс, танцьор и социален влиятел, е приятел на Шая.

По същия начин тя е добре известна със своите сатирични видеоклипове, движещи се записи и корекции на устни в TikTok. Тя има над 20,8 хиляди последователи в Instagram. По същия начин нейният акаунт в TikTok натрупа 442,6 хиляди последователи и 5,5 милиона харесвания. Тя също има канал в YouTube, наречен „shayarayne“. Той беше пуснат на живо на 14 септември 2018 г. Досега тя не е публикувала много видеоклипове там.

Shayarayne Нетна стойност

Колко е нетната стойност на shayarayne? shayarayne изкарва добре от кариерата си в социалните медии. Нейният основен източник на доходи са платформите за социални медии. Към октомври 2022 г , нетната стойност на shayarayne е 0k.

shayarayne Гадже и срещи

Що се отнася до личния й живот, тя се среща с красив мъж на име Дом. Той може да бъде намерен в Instagram под името „@hollymywood“. Шая написа тяхна снимка на 16 юли 2020 г., любовта на живота ми. Двамата са очарователни заедно. Те имат прекрасна и силна връзка. Те обаче си прекарват добре и щастливо заедно.

Социална медия

Нейният акаунт в Instagram, @shayarayne, има над 20,8 хиляди последователи. Нейният акаунт в Twitter има над 8000 последователи. По същия начин нейният акаунт в TikTok има над 442,6 хиляди последователи и над 5,5 милиона харесвания. Нейният канал в YouTube има повече от 1,7 хиляди абонати. Тя се подчинява на „@whitegirlmocha“ в Snapchat. Тя може да бъде намерена и в Twitch под потребителското име „@shayuh“.

Също така, знайте за Нетна стойност на Конър Танер, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации