Sharla May- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Шарла Мей е млада личност в социалните медии от Съединените щати. Шарла Мей е основно създател на съдържание в TikTok и звезда в Instagram, но е активна и в други социални медийни платформи като Twitter, Snapchat и YouTube. Научете повече за нетната стойност на Шарла Мей, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Шарла Мей
Пол: Женски пол
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Професия: TikTok Star
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Крис Кер Рио
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски
Youtube Шарла Мей Youtube
Instagram Шарла Мей Instagram

Възраст и ранен живот на Шарла Мей

Шарла Мей е родена на 25 януари 1995 г. в Съединените щати и сега е на 25 години. Нейната зодия е Водолей и е родена в САЩ. Шарла е от азиатска етническа принадлежност и американска националност. Шарла също е от филипински произход. Шарла Мей не е разкрила нищо за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството.

Шарла все още не е разкрила вълнуващи подробности за своето образователно пътуване. Тя също не е разкрила никаква информация за училището, което е посещавала.Височина и тегло на Шарла Мей

Колко висока е Шарла Мей? Шарла има прекрасна форма на круша. Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи около 55 кг. Тя поддържа здраво и стегнато тяло. Статистиката на нейното жизненоважно тяло все още се оценява. Тя също има чифт тъмнокафяви очи. Тя предпочита да боядисва косата си в розови и лилави нюанси. Това затруднява обсъждането на естествения й цвят на косата.

  Шарла Мей

Шарла Мей (Източник: Pinterest)

кариера

Шарла Мей работи като инфлуенсър в социалните медии. Тя създава основно съдържание на Tiktok. Sharla May също е създател на синхронизиращо устни и танцово съдържание в кратка форма. Тя е добре известна с публикуването на видеоклипове в акаунта си в TikTok, озаглавен Our Fire, които споделя с приятеля си Крис Кер Рио. Тя често използва хаштага #ForYou, за да маркира съдържанието си.

Освен това тя е добре известна с това, че качва видеоклипове в канала си в YouTube, Our Fire от предизвикателства, влогове, шеги, реакции, сътрудничества и от време на време видеоклипове за игри. Тя е известна и с връзката си с танцьора Крис Кер Рио. Sharla има значителна база от фенове, с над 100 000 последователи в Instagram и над 300 000 абонати в YouTube. Нейният акаунт в TikTok беше потвърден за короната и тя беше наградена със значки за най-добър талант, гуру на стила и влогър. Тя и нейният приятел също са работили с TJ Black и Neven Crisorio в TikTok.

Нетната стойност на Шарла Мей 2022 г

Колко богата е Шарла Мей? Шарла е млада и талантлива жена, която си изкарва добре от работата си в социалните медии. Тя води охолен начин на живот от доходоносния си източник на доходи. Очакваното нетно състояние на Шарла Мей е 1 милион долара към октомври 2022 г. което е разумна сума.

Статус на връзката на Шарла Мей

С кого се среща Шарла Мей? Състоянието на връзката на Шарла е, че тя има връзка с хореографа Крис Кер Рио от 2016 г. насам. Tinder, онлайн услуга за запознанства, представи двойката. Първата им среща се проведе в кампуса на нейния колеж. Освен това те отбелязват годишнината си на 7 януари.

Освен това, очарователната TikToker поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот. Шарла наскоро се сдоби с домашна котка с бяла козина.

Популярни Публикации