Shae Peppler- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шар Пеплер е известен спортен журналист в Съединените щати. Shae Peppler в момента е домакин на ESPN и на национално синдикираното SiriusXM NFL Radio. Не само това, но тя също е работила за радио и телевизионни станции. Информирайте ни за личния и професионалния живот на известни журналисти. Знайте всичко за Биография на Shae Peppler, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Шае Пеплер
Дата на раждане: 01 август 1986 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Репортер
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Джордан Корнет
Нетна стойност 5 милиона долара
Заплата 192 000 долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Чикаго
Националност американски
образование Университет на Индиана
баща Робин Стегър
Майка Шърли Джоунс
Братя и сестри Парцел Steger

Биография на Шар Пеплер

Шае Пеплер е родена на 1 август 1986 г. В момента е на 35 години. Нейният роден град е Чикаго, Илинойс, Съединени американски щати. Пеплер е от американска националност, въпреки че етническият й произход е неизвестен. Според рождената дата на журналистката нейният хороскоп е зодия Лъв.

Освен това имената на родителите на Shae са Robyn Steger и Shirley Jones. Shae има по-малка сестра. А сестра й се казва Колет Стегер. Изглежда обаче няма други данни относно нейното детство и възпитание.Освен това тя завършва средното си образование в университета в Индиана. По-късно тя получава бакалавърска степен по спорт и журналистика. Не само това, но тя също е стажувала в мрежите на MTV и Showtime.

Височина и тегло

Освен това Shae Peppler е висок 5 фута и 9 инча. Очите й са в нюанс на зелено. Косата й, от друга страна, е руса. Въпреки това няма допълнителна информация от нито един източник. Теглото, бедрата, гърдите, талията, размерът на роклята и обувките й липсват.

кариера

Шае започва кариерата си като спортен репортер и водещ на FOX 32 в Чикаго, Илинойс. Shae е домакин на ESPN и SiriusXM NFL Radio, и двете национално излъчвани.

Освен това тя е съосновател на Fashion’s Fight Against Cancer. Fashion’s Fight Against Cancer е ежегодна кампания за набиране на средства, която започна преди няколко години. Изненадващо, тя събра повече от 200 000 долара в подкрепа на мисията за откриване на лек за детски рак.

Освен това преди това е работила за Fox 32 Chicago като основен спортен репортер и домакин на Chicago Bears. Работила е за Big Ten Network като репортер на футболно игрище и като кореспондент на The Chicago Huddle. Преди това е работила като развлекателен водещ за Celeb TV. Освен това тя беше домакин на програми като „Kap & Co.“ и „Bears Unleashed“.

Нетна стойност на Шар Пеплер през 2022 г

Счита се, че нетното състояние на Shae Peppler е между 1 и 5 милиона долара през октомври 2022 г. въз основа на скорошни изследвания от множество източници на информация. Пеплер печели по-голямата част от парите си като водеща и журналистка. Изглежда, че тя може да спечели доста пари чрез професионалните си начинания.

По отношение на годишната заплата тя е спечелила средно около 192 000 долара. Въпреки това, повече информация за нея, като нейните притежания и одобрения, не е налична.

Шар Пеплер Съпруг и брак

Шае Пеплер е щастливо омъжена жена. Тя и Джордан Корнет размениха обети. Джордан е бивш колежански баскетболист, който стана спортен коментатор и медийна личност. Двойката се ожени през юни 2019 г. Семейната двойка наскоро има син.

Джордан обаче има син от предишна връзка. Освен това името на сина е Картър. Според някои източници Картър прекарва по-голямата част от времето си във Флорида с майка си. Освен това изглежда, че Пеплер не е имала предишни връзки преди брака си с Джордан.

Популярни Публикации